VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Zvezda u Kupu bez jednog od najstandardnijih?! Peh i na drugoj strani: KO UMESTO REPREZENTATIVCVA?

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodić i Mijailović upitni za derbi.

VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Zvezda u Kupu bez jednog od najstandardnijih?! Peh i na drugoj strani: KO UMESTO REPREZENTATIVCVA?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Poslednji derbi između Crvene zvezde i Partizana (3:2) bio je pravi spektakl na terenu. Igra je bila dinamična, a palo je čak pet golova što nije svojsveno najvećem meču srpskog fudbala u poslednjih nekoliko decenija. Međutim, u 173. okršaju jedan od najstandardnijih igrača Zvezde morao je da ostane u svlačionici tokom poluvremena, što stavlja trenera Vladana Milojevića na muke pred novi obračun večitih rivala u sredu u okviru polufinala Kupa Srbije.

Nakon utakmice čule su se glasine da je Milan Rodić bio suočen povredom leđa tokom meča, pa se njegovo učešće u narednom meču dovodi u pitanje. Inače, njegova alternativa, mladi Viktor Radojević, nije bio u protokolu za derbi, što je primoralo Milojevića da napravi promene u sistemu u nastavku meča i uvede štoper Nasera Đigu.

Ipak, Radojević bi u narednom meču mogao da bude među prijavljenima i donekle reši pomenuti problem, ali goruće pitanje i stepnja za navijače crveno-belih mogla bi da predstavlja povreda Srđana Mijailovića, prinudnog rešenja u subotu na poziciji desnog beka. On je, barem tako deluje, takođe zaradio povredu na derbiju pošto je nakon meča u miks-zoni najvećeg srpskog stadiona pored okupljenih novinara vidno šepao. Stepen povrede srpskog univerzalca i reprezentativca nije poznat, a njegova alternativa mogli bi da budu Ognjen Mimović, Lazar Nikolić...


U svetlu problema sa sastavom, trener Milojević će morati da pažljivo razmotri taktiku za naredni meč, posebno ukoliko iskusni fudbaleri ne budu mogli da igraju. Sve oči su uprte ka njegovim odlukama uoči sledećeg susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading