POGLEDAJTE OVACIJE KOJE JE DOBIO IGOR DULJAJ OD GROBARA U ARENI: Imao je šta da kaže i o upravi FK! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gromoglasno je pozdravljen.

POGLEDAJTE OVACIJE KOJE JE DOBIO IGOR DULJAJ OD GROBARA U ARENI: Imao je šta da kaže i o upravi FK! (VIDEO)

Foto: Starsport

Igor Duljaj podržao Partizan na košarkaškom meču

Danas je bivši trener Partizana, Igor Duljaj, iznenadio mnoge pojavivši se na utakmici crno-belih i podgoričke Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi u Beogradskoj areni. Samo dan nakon što je dobio otkaz u fudbalskom klubu, Duljaj je odlučio da pruži podršku košarkašima i time još jednom pokazao svoju vernost crno-belom dresu.

Oduševljenje navijača

Duljaj je stigao u Arenu pola sata pre početka meča, a njegova pojava izazvala je oduševljenje među prisutnim navijačima. Gromoglasni aplauzi, ovacije i skandiranje bili su znak poštovanja i podrške prema bivšem treneru. Navijači su želeli da se slikaju s njim, pozdrave ga i zagrle, što je zahtevalo dodatno vreme kako bi se probio do svog mesta u Areni.

Duljajeva izjava


Na pitanje kako se oseća dan nakon odlaska iz Humske, Duljaj je izjavio da mu je potrebno vreme da sve slegne, ali da mu je savest čista jer je dao maksimum. Takođe je istakao da nije želeo da napusti ekipu, već je to bila odluka nekog drugog. 

 

- Mene klub ne može da istroši jer se ja tako ne osećam. Imam dosta energije. Ja nisam podneo ostavku. Želeo sam da ostanem da radim jer sam verovao da mogu da izguram celu priču, neko je smatrao drugačije. Bože moj... Partizan je iznad svih nas i tako treba da ostane - poručio je Duljaj prisutnim novinarima.

On se već ranije oglasio i rekao šta misli o "onima koji su mu dali otkaz".


Odlazak sa mesta trenera Partizana

Podsetimo, Duljaj je smenjen sa mesta trenera FK Partizan nakon četiri uzastopna poraza ekipe u svim takmičenjima. Uprava crno-belih je na hitnom sastanku odlučila da razreši dužnosti mladog trenera, a na njegovo mesto je postavljen Albert Nađ, koji je doskora bio u ulozi pomoćnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading