CENTAR ZAVRŠIO SA PARTIZANOM: Obradović ne računa na njega, on se spakovao i otišao

Autor:

Sport

21.05.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo ni zadržao.

CENTAR ZAVRŠIO SA PARTIZANOM: Obradović ne računa na njega, on se spakovao i otišao

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana se pripremaju za nadolazeće utakmice u Superligi Srbije, ali se čini da će biti bez Frenka Kaminskog, koji je već krenuo za Ameriku nakon što ga je trener Željko Obradović otpisao. Kaminski je primećen na aerodromu "Nikola Tesla", što dodatno potvrđuje njegov odlazak iz tima.

Tokom ove sezone, Frenk Kaminski je pokazao promenljive performanse, često blistajući ali i praveći greške koje su uticale na igru tima. U Evroligi je prosečno postizao 8,9 poena po meču, uz 3,4 skoka i 1,6 asistencija, dok je u AdmiralBet ABA ligi bio slično efikasan. Međutim, njegovi problemi u odbrani su bili evidentni, što je dovelo do odluke da se rastane sa Partizanom.

Pored Kaminskog, Partizan će morati da se odrekne još jednog stranog igrača, s obzirom da je dozvoljen samo četiri stranca u timu, a Partizan trenutno ima šest. Ovo će predstavljati dodatni izazov za tim pred predstojeću Superligu.

Podsetimo, Partizan se priprema za polufinalni meč protiv Mege, gde će pokušati da se domogne finala Superlige Srbije. Očekuje se da će tim morati da se dodatno fokusira i prilagodi nakon odlaska Kaminskog, te da će trener Obradović morati da pronađe adekvatnu zamenu kako bi popunio prazno mesto u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading