ALARM JE UPALJEN: Jokić saznao najgore moguće vesti! Sada je sve dovedeno u pitanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je do sada urađeno, dovedeno je u pitanje.

ALARM JE UPALJEN: Jokić saznao najgore moguće vesti! Sada je sve dovedeno u pitanje!

Foto: X/Denver Nuggets

Nakon tri sigurna koraka ka polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, košarkaši Denvera poraženi su u četvrtom meču od ekipe LA Lejkersa rezutatom 119:108, tako da ekipa Minesote i dalje očekuje protivnika u borbi za konferencijsko finale.

Nakon četvrtog meča serije protiv Lejkersa, vest koja je potresla navijače Denver Nagetsa jeste povreda Džamala Mareja.

Kanađanin je tokom drugog poluvremena meča doživeo blažu povredu lista, zbog koje je njegovo učešće u narednoj utakmici dovedeno u pitanje. Iako je uspeo da odigra do kraja meča, navijači su ostali zabrinuti, s obzirom na to da je Marej u seriji dao veliki doprinos u trijumfima svoje ekipe, prosečno beleživši impresivnih 21,5 poena, pet skokova i 7,3 asistencija.

Veliku zabrinutost istako je i strateg Denvera Majkl Meloun jer je jasno da bi izostanak Mareja predstavljao veliki gubitak za njihov tim koji će sada morati da se osloni na Nikolu Jokića, srpskog košarkaša koji i u aktuelnoj sezoni predvodi ekipu ka novom NBA prstenu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hoće li moći da pomogne svojoj ekipi?

 

Ukoliko se Džamal Marej ne oporavi do naredne utakmice, Denver Nagetsi će se suočiti sa izazovom igranja bez jednog od svojih ključnih igrača. To bi moglo značajno da utiče na dinamiku tima i strategiju za naredni meč, posebno imajući u vidu da se radi o utakmici protiv jakog protivnika poput Lejkersa.

Nakon povrede Džamala Mareja, ostaje da se vidi da li će on biti spreman za naredni meč i koliko će ova povreda uticati na dalji tok serije. U svakom slučaju, Denver Nagetsi će morati da se prilagode novonastaloj situaciji i pronađu način da se izbore sa izazovima koje im donosi ova povreda. Svi navijači se nadaju brzom oporavku njihovog omiljenog igrača i njegovom povratku na teren.

Kada je reč o petoj utakmici polufinalne serije, ona je na programu u noći između ponedeljka 29. i utorka 30. aprila sa početkom od 4 časa po srpskom vremenu. Svi se nadaju da će već u utorak Nikola Jokić obezbediti svojoj ekipi plasman u polufinale Zapadne konferencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading