ZVEZDA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE U VEZI TOPIĆA: Evo šta poručili sa Malog Kalemegdana!

Autor:

Sport

14.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topić ponovo doživeo povredu na derbiju.

ZVEZDA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE U VEZI TOPIĆA: Evo šta poručili sa Malog Kalemegdana!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Partizanom u prvom meču finalne serije ABA lige rezultatom 85:82, ali je pažnju svih prisutnih u dvorani privukla povreda Nikole Topića krajem treće četvrtine. Topić je uz pomoć članova stručnog štaba iznet sa terena, a trener Janis Sferopulos je istakao da je reč o problemu sa istim kolenom sa kojim se Topić mučio ranije.

 Nakon meča, pojavile su se oprečne informacije o povredi Nikole Topića, sa spekulacijama da bi mogao da bude potrebna hirurška intervencija. Međutim, KK Crvena zvezda je brzo reagovala i izdala saopštenje koje demantuje potrebu za operacijom. Klub je istakao da povreda trenutno ne zahteva hirurški zahvat, ali da će Topić ipak morati da miruje i da neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju) - navode iz Zvezde.

Povreda Nikole Topića imaće značajan uticaj na tim Crvene zvezde u narednim utakmicama finalne serije. Topić je bio važan deo tima tokom sezone, i njegovo odsustvo će zahtevati prilagođavanje taktike i veći napor ostalih igrača da nadoknade njegov nedostatak.

Topić ima neosproan talenat što je i pokazao u dresu Mege, ali i povratkom na Mali Kalemegdan. Međutim, doživeo je veliki peh sa povredom koja ga je udaljila od parketa više do pola sezone. Osvajač zlata sa mladom reprezentacijom Srbije definitivno svojim partijama privlači dosta pažnje, a to govori činjenica da je i pod budnim okom američkih novinara koji često pišu o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading