ŠA IZVEO RITUAL PRE BEKSTVA IZ ELITE! Napravio ŠOK potez koji nikada nije uradio - Procurio snimak sa imanja!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša napravio šok potez!

ŠA IZVEO RITUAL PRE BEKSTVA IZ ELITE! Napravio ŠOK potez koji nikada nije uradio - Procurio snimak sa imanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas pred samu debatu u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša iznenadio je sve svojim postupkom kada se prekrstio i obratio Bogu, izgleda, moleći se da sve bude u redu tokom sastanka.

Ovaj gest Nenada Aleksića Ša izazvao je različite reakcije među ukućanima i gledaocima rijalitija. Mnogi su se zapitali šta je to navelo Nenada Aleksića Ša da se obrati Bogu baš uoči debate, dok su drugi podržali njegov čin kao izraz vere i nade u bolju situaciju.

Nakon što se Nenad Aleksić Ša obratio Bogu pred debatu, ukućani su bili vidno iznenađeni i nisu krili svoje komentare. Neki su izrazili podršku, dok su drugi bili skeptični u vezi sa pravim razlozima ovog postupka. Ovo je definitivno izazvalo dodatnu tenziju pred samu debatu, a mnogi su se zapitali da li će ovaj gest imati uticaja na tok događaja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša se prekrstio pred početak debate

 


Nenad Aleksić Ša nije tajio svoju veru tokom boravka u rijalitiju "Elita". Često je govorio o važnosti vere u njegovom životu i kako mu ona pruža snagu u teškim trenucima. Ovaj njegov gest može se posmatrati kroz prizmu njegove lične vere i možda je to bio njegov način da pronađe unutrašnji mir pred izazov koji ga očekuje.

Obraćanje Bogu pred debatu izazvalo je i živu reakciju kod publike. Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali Nenadov gest, izražavajući različite stavove i tumačenja. Ovo je definitivno dodatno podgrejalo interesovanje za samu debatu i podiglo nivo uzbuđenja među gledaocima.

Nenad Aleksić Ša svojim obraćanjem Bogu pred debatu u rijalitiju "Elita" definitivno je izazvao pažnju javnosti i dodatno zapalio raspravu o veri, nadama i očekivanjima. Ostaje da se vidi da li će ovaj gest imati uticaja na tok događaja, ali je sigurno da je podigao nivo napetosti i interesovanja za ono što sledi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
branka

01.05.2024 00:54

nenad je bog nenad je genije kakvu bi tek on dobio diplomu od lekara bolnice laxa lazarevic.bez sake genije treba da pobedi samo ako visa sila ne upetlja svoje prljave prste.

Nada

01.05.2024 10:25

Konačno mi je postalo jasno da je Ša običan folirant, koji uživa u svojim monolozima i scenama! Rešio debil da ove godine pobedi, ali neće mu uspeti - kreten odvratni!