MRKELA ISHVALIO LOZNIČANE I LAGATOR! 4. DUPLA KRUNA - "Osećaj je NEVEROVATAN"!

Autor:

Sport

21.05.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Vladana Milojevića odbranili trofej.

MRKELA ISHVALIO LOZNIČANE I LAGATOR! 4. DUPLA KRUNA - "Osećaj je NEVEROVATAN"!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde da odbrane "duplu krunu" i osvoje pehar Kupa Srbije, pobedom nad Vojvodinom u Loznici rezultatom 2:1.

Golovima Mirka Ivanića i Uroša Spajića klub sa Marakane došao je do 28. pehara u najmasovnijem takmičenju, dok je čast Novosađana spasio bivši igrač crveno-belih Aleksa Vukanović u sudijskoj nadoknadi vremena.

Podsetimo, Šerifu Endiajeu su poništena dva gola, posle odluka iz VAR sobe, te je pobeda Milojevićevog tima mogla da bude izraženija ubedljivijim rezultatom. 

Republika

Foto: Starsport

fudbaleri Zvezde slave gol

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela nije krio radost zbog velikog uspeha, pa je za TV Arena sport izneo svoje viđenje meča:

– Želeli smo da potvrdimo naš kvalitet. Treća "dupla kruna" je bilo rekordna, ali smo želeli da idemo dalje. Tokom cele utakmice igrali smo našu igru, bii smo bolji i zasluženo smo pobedili – rekao je Mrkela.

Operativac crveno-belih sipao je pohvale i na račun stadiona Lagator, kao i za grad Loznicu kao organizatora ovog velikog događaja.

– Pohvaljujem grad Loznicu kao organizatora i državu koja je napravila ovaj stadion. Imamo čime da se ponosimo. Osećaj je sjajan, ne samo zbog utakmice, već i zbog ambijenta na stadionu – istakao je Mitar Mrkela.

Crvenoj zvezdi je ovo bio 28. trofej kupa u klupskoj istoriji, čime je još više pomerila granice u najmasovnijem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading