STRAVIČNA SCENA NA LAGATORU! Golman Vojvodine NOKAUTIRAO Spajića!

Autor:

Sport

21.05.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Novosađana neoprezno intervenisao.

STRAVIČNA SCENA NA LAGATORU! Golman Vojvodine NOKAUTIRAO Spajića!

Foto: Starsport

Početak drugog poluvremena finala Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Vojvodine, obeležila su dva prekida.

Najpre zbog koreografije delija, koji su na teren iza gola Vojvodine ubacili veliki broj rolni papira, a tom prilikom se golman Novosađana Lazar Carević požalio da je dobio udarac.

Ostao je reprezentativac Crne Gore da leži na zemlji, da bi se posle ukazane pomoći vratio ispred mreže i meč je nastavljen.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, usledio je novi prekid, s tim da se ovog puta Carević našao u ulozi vinovnika. Naime, on je prilikom intervencije i boksovanja lopte direktno u glavu "nokautirao" štopera Crvene zvezde Uroša Spajića, koji je odmah ostao da leži na travi stadiona Lagator.

Republika

Foto: Starsport

 

Prethodno je Inbom Hvang uputio centaršut u kazneni prostor Novosađana, da bi potom Carević udario Spajića u želji da izboksuje loptu.

Dugo se ukazivala pomoć Spajiću, izašao je potom sa lozničkog terena, ali se i nedugo potom vratio i meč je nastavljen.

Usledila je slatka osveta Uroša Spajića, koji je u 65. minutu duplirao vođstvo Crvene zvezde na 2:0 i još više približio tim Vladana Milojevića ka odbrani pehara u Kupu Srbije i novoj "duploj kruni".

Podsetimo, prethodno je Mirko Ivanić u 37. minutu doneo vođstvo srpskom šampionu, dok je gol Šerifa Endiajea poništen zbog ofsajda, posle intervencije iz VAR sobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading