STANIJA DALA SUD O ASMINOVOM GOSTOVANJU NA PINKU: Ne želim više nijedno pitanje!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna reakcija bivše zadrugarke!

STANIJA DALA SUD O ASMINOVOM GOSTOVANJU NA PINKU: Ne želim više nijedno pitanje!

Foto: ATA Images, tv pink printscreen

U emisiji "Pitanja novinara" sinoć je specijalni gost bio bivši suprug aktuelne učesnice "Elite", Aneli Ahmić, Asmin Durdžić. Njegove izjave definitivno su šokirale dijasporu, ali i šire publiku. Njegova devojak Stanija Doborojević oglasila se nakon tiga i dala svoj sud o njegovom gostovanju na ružičastoj televiziji, kao i o svemu što je izneo, a što je javnost mesecima unazad interesovalo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić u emsiji "Pitnja novinara"

Staniija je izjavila da je bila u šoku kad je saznala da će Durdžić gostovati, ali da je bila na iglama tokom cele emisije. Nakon što je odgledala intervju do kraja, izjavila je da je Durdžić izneo svoju stranu priče i da je bio istrajan u tome. Takođe, istakla je da je tema sa Durdžićem davno završena za nju i da ne želi da je se više pominje u vezi sa tim.

- Što se Asmina i njegovog gostovanja tiče, prvo sam bila u šoku kad sam saznala da će da gostuje, a onda sam bila na iglama kako će to sve proći... Jutros sam odgledala sve do kraja, dobro se držao i bio istrajan u svome. Vidim da je gledanost bila velika, on je izneo svoju stranu priče i svi zadovoljni... Znači ne želim više nijedno pitanje za Ahmićke ili dete, za to imate Asmina i njih koji su vam na raspolaganju, ne razumem potrebu da stalno neko želi da me meša u to. Za mene je to davno završena tema. Nisam se videla sa njim nakon emisije, ali danas ćemo se sresti na ručku i jednom zanimljivom sastanku - rekla je Stanija za Pink.rs.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

Stanija Dobrojević o Asminu i Aneli

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

12.05.2024 05:32

ASMINE...BOGU HVALA DA SI SE REŠIO ZLA...JEDINO MI JE ŽAO ŠTO ĆEŠ BITI U KOMUNIKACIJI SA ZLOTVORIMA I LAŽOVIMA CEO ŽIVOT...ZBOG DETETA...A TO IM JE I CILJ...DA TE OPELJEŠE...U SVAKOM POGLEDU...

Aurora

12.05.2024 08:44

Amerika, obrazovanje...... stanovi....avioni, kamioni...."uspesan zivot",,,,na kraju svako bude tamo gde pripada, ona sa ovim se definitivno ukanalila i sada osaje gola zadnjica na fotosima, kao jedina njena realnost. Tuzno je da zena u petoj banci nema vise duhovne dubine i ne ode dalje od promocije svoje silikonske zadnjice.