STANIJINA VELIKA ISPOVEST O ASMINU: Na Veliki petak žestoko ZARATILI, konačno obelodanila ŠOK DETALJE njihove ljubavne veze!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka progovorila o usponima i padovima u odnosu sa Asminom Durdžićem!

STANIJINA VELIKA ISPOVEST O ASMINU: Na Veliki petak žestoko ZARATILI, konačno obelodanila ŠOK DETALJE njihove ljubavne veze!

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

Bivša zadrugarka i popularna starleta Stanija Dobrojević gostovala je u podkastu Lune Đogani. Njih dve su razgovarale na razne teme, a datakle su se i Stanijinog ljubavnog života, bivšim momaka, ali i trenutnog odnosa sa Asminom Durdžićem.

- Imala sam neuspešne veze, što bih svrstala u afere, trajalo je mesec ili dva. Marko pet godina, Luka tri godine, Šareni šest godina, pa poslednja vezs pre ove afere i haosa sa Markom Markovićem tri i po godine i sve sam volela i bile su to ljubavi, ali se nisu završile brakom i da osnujem porodicu. Ja sam znala od malena da ne želim pre 33. godine da osnujem porodicu. Prethodna veza, jesam radila na tome, ali je Bog umešao prste i nije bilo suđeno. Ovo poslednje, uplovila sam u sve to i imala sam gubitak i to me je emotivno pokosilo. Ja trenutno nisam spremna za porodicu i decu, jer se nisam oporavila. Ako ikad zakasnim ja ću da usvojim dete, usvojiću dvoje ili troje, želim da imam svoje, ali nije trenutak jer me je spontani jako pogodio. Moram još nešto da kažem, ja sam rođena pod retrogradnom Venerom i do 38. godine nisam trebala da ulazim u brak. Poslednja afera je ili najveći promašaj ili je taj, ali neka vreme pokaže - govorila je Stanija. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube

Stanija Dobrojević u emisiji kod Lune Đogani

- Rekla si afera, da li si ti u vezi? Šta se tu dešava? - upitala je Luna. 

- Mi jesmo u vezi, ali ja psihički nisam bila dobro, pogotovo oko Nove godine. Mene je razorilo sve što se desilo i trebao mi je oporavak. Bilo je ili njega da eliminišem ili da mi da prostora da se oporavim, pa da vidimo šta će da bude, na njemu je bilo. Dao mi je prostora i bori se i dalje za mene. Ja sam morala da odem u Ameriku, nisam pratila rijaliti i mesec dana je bilo dovoljno da se dignem psihički i živim svoj život. On se meni predstavio kao slobodan dečko, došao u Majami i skidao mi zvezde sa neba, a onda se za mesec dana pojavila žena i rekla: "Stanija mi je ukrala muža, meni i mojoj ćerkici". Njihov odnos je njihov, oni sz se povređivali i ušla je da mu se osveti. Možda je on otišao u Ameriku da se osveti njoj, jer je govorila da ne može da ima dobru ribu. Često mediji pišu da se verila Stanija, a meni kad je stavio prsten, poslala sam u porodičnu grupu, a posle sedam dana izlazi žena i kaže da sam otela muža, ša šta će moija familija da misli? Nisam imala potrebu da se perem, povređivalo mi je kad su devojke govorile da sam ja to znala. Bila sam na stubu srama, iznela sam to sama. Ja sam išla toj ženi i da vratim tog muža, mislila sam da ga ona voli i da pati. Ona da je nastavila da plače, ja ne bih mogla više nikad da razgovaram sa njim, ali sam dobila hladan tuš - pričala je ona, pa nastavila: 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube

Stanija Dobrojević u emisiji kod Lune Đogani

- Njena sestra je posle rekla kako ja branim da on viđa dete i da joj šalje novac. Ja koja nemam oca? Njena majka se slikala ispred moje zgrade, ja sam tu flipnula i otišla kod Dalile u emisiju sebe da branim. Svi su to negstivno komentarisali. Kad sam bila na najvećem stubu srama, imala sam najveću podršku žena, i to više nego ikad, a bukvalno su me sahranjivali.

- Šta se danas dešava sa njim i da li živiš sa njim u Americi? - upitala je Luna.

- Dok sam bila ovde on šalje cveće, čujemo se. Kad sam otišla u Ameriku odmah je doleteo, ali mi je smetao za moj oporavak. On prati sve šta se dešava, daje izjave i ne mogu da radim na oporavku. Otišao je u Austiju da radi, stvari i trenira, a ja imam razumevanja jer se on prvi put susreće se medijima, a ona je bivša sa kojom ima dete. On sve radi na svoju ruku, neke stvari mi se dopadaju, a neke ne dopadaju. Poslednja svađa je bila na Veliki petak, stigao mi je veliku buket cveća, a onda mi drugarica pokaže da je ponovo pljuvao nekog iz rijalitija i ja sam rekla: "Da li je moguće na današnji dan?", eto to je bilo poslednje - rekla je bivša zadrugarka. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube

Stanija Dobrojević u emisiji kod Lune Đogani

- Kako bi ti privatno njega opsiala? Kakav je čovek jer ga mi ne znamo, kakav je Asmin? - upitala je Luna Đogani.

- On da je onaj iz medija, ja ne bih progovorila sa njim. On ima kvalitete, ima sujetu, svi smo videli. Osvojio me je, ne znam da li je to ili to želi da bude, dala sam mu prostora da se dokaže. Ima dobrotu, ali ima i onu stranu, brani se. On je tip koji ženu drži kao malo vode na dlanu, da si srećna, da imaš frizuru i da se ne patiš sama, večere, galantan je sa poklonima, znaš šta bi mu neka druga starleta uradila na mom mestu... Stvarno je džentlmen prema meni, bio je dobar, ali da me je lagao i da mi se sve ovo desilo, to jeste tačno. Trenutno mu verujem jer sam odlučila da verujem dok se ne uverim u suprotno - dogovorila je Stanija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boba

09.05.2024 23:00

Ko o cemu kurva o postenju

dušanka

10.05.2024 05:31

SVAKA TI ČAST STANIJA...NE MOŽE SVAKO DA UPIŠE DRŽAVNI FAKULTET, A KAMOLI DA GA ZAVRŠI...NE DAJ NA SEBE IO NA SVOG PARTNERA...