RASTANAK SA ZVEZDOM? Vezista crveno-belih na ceni - na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda!

Autor:

Sport

12.04.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi da se u Ljutice Bogdana zadrži svega godinu dana.

RASTANAK SA ZVEZDOM? Vezista crveno-belih na ceni - na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda!

Foto: Starsport

Polako se u Crvenoj zvezdi sklapa tim za narednu sezonu, u kojoj će aktuelni šampion Srbije igrati u Ligi šampiona, iako se i dalje ne zna sa sigurnošću ko će predvoditi Zvezdu u sezoni 2023/24.

Već je obezbeđen dolazak Pitera Olajinke iz Slavije iz Praga, odnosno Marka Stamenića iz Kopenhagena, a sada su na red došli i odlasci sa Marakane. Jedan od onih koji je na ceni jeste i Jegor Prucev, koji je u avgustu stigao u Beograd, a tom prilikom je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Za Pruceva je ozbiljno zagrizao švajcarski velikan Bazel, koji je odlučio da Zvezdi za ofanzivnog vezistu ponudi dva miliona evra, prenose beogradski mediji.

Foto: Starsport

Jegor Prucev i Kings Kangva

Ipak, uprava Zvezde je odlučila da odbije ovu ponud, pa se očekuje da Bazel reaguje i poveća cifru za makar pola miliona. Ipak, za očekivati je da i ta ponuda bude odbijena i da mladi fudbaler i naredne sezone nastupa u prestonici Srbije.

Podsetimo, Prucev je do sada odigrao šest mečeva za Crvenu zvezdu u Superligi Srbije, a sve više minuta je počeo da dobija nakon zimskih priprema, kada je pokazao da na njega može da se ozbiljno računa u budućnosti. U prilog tome ide i podatak da je mladi Rus startovao poslednja dva prvenstvena duela, protiv Spartaka u Subotici, odnosno Radničkog iz Kragujevca na Marakani.

Dvadesetogododišnji fudbaler je u Zvezdu stigao iz Sočija, a u karijeri je nastupao još i za Tekstilšik, odnosno Neftehimik, gde je igrao kao pozajmljeni igrač Sočija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading