NADAL TONE JOŠ DUBLJE NAKON DEBAKLA! "Ostaje mi samo da prihvatim situaciju"!

Autor:

Sport

11.05.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac vidno utučen...

NADAL TONE JOŠ DUBLJE NAKON DEBAKLA! "Ostaje mi samo da prihvatim situaciju"!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je poraz od Huberta Hurkača na Mastersu u Rimu rezultatom 6:1, 6:3, čime je završio svoje učešće na turniru u "večnom" gradu. Nakon preokreta u prvom kolu kada je na jedvite jade izborio plasman u nerednu rundu, Nadal nije uspeo da se izbori sa kvalitetnim protivnikom iz Poljske koji je demonstrirao surovu dominaciju tokom meča.

Po završetku istog, Nadal je dodatno zabrinuo svoje navijače.

- Mislim da rezultat prvog seta malo vara. U drugom nisam uspeo da ga poguram nazad. To je bio slučaj. Tada je počelo da bude teško. Servirao je veoma dobro, bilo mi je teško da izborim šansu da se vratim. Nisam mogao da ga oštetim, loš dan za mene. Osećao sam da sam mogao da dam još više. Loš osećaj, a osećao sam se dobro do sada. Samo mi ostaje da prihvatim situaciju. Mnogo sam predvidiviji sada nego što sam bio, mnogo sumnji, mnogo pitanja u vezi igre - započeo je Nadal.

Naveo je da je oduvek imao podršku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hubert Hurkač

- Uvek sam osećao podršku, i sada je tako. Vide ljudi da neću imati mnogo prilika, zato uključuju emocija, vide da su ključni momenti u tenisu. Nadam se da ću igrati još jednom ovde. Želim da budem pamćen po rezultatima, da me pamte kao dobru osobu koja je uvek poštovala druge - nastavio je Nadal.

Potom je u pitanje doveo i nastup na njegovom omiljenom turniru - Rolan Garosu.

- Vidite kako je bilo teško danas. Na tome je akcent. To je opcija, morate da prihvatiti da ćete jednom reći "ok, ne igram dobro, ovo je momenat da ne igram Rolan Garos". Pokušaću da to mnogo drugačije bude u dve nedelje. Odluka nije jasna u mom umu danas, ako moram da kažem koji mi je osećaj, šta mi je na umu, onda bih vam rekao da želim na Rolan Garos. Imam nekih poteškoća, ali nedovoljno da kažem da neću igrati na najbitnijem turniru u mojoj karijeri. Videću kako ću se osećati u narednim danima. Ako se budem osećao dobro, biću tamo. Ali, sve je moguće. Nikada se neću dovoljno zahvaliti svima koji navijaju za mene, a ovde u Rimu mi je jedan od najbitnijih turnira. Uvek će mi biti u srcu, igrao sam ovde neke bitne mečeve, uspevao sam da se vratim ovde mnogo puta u poslednjih 10 puta. Uživao sam mnogo, ne znam da li ću igrati ponovo, ali je veća šansa da je ovo bilo poslednji put. Nisam čovek koji donosi odluku u vrućim momentima - rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading