SRBIN JE MVP: Vanji Marinkoviću nagrada za najkorisnijeg igrača 33. kola!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Baskonije blistao protiv Mursije.

SRBIN JE MVP: Vanji Marinkoviću nagrada za najkorisnijeg igrača 33. kola!

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Srpski košarkaški reprezentativac Vanja Marinković, član Baskonije, istakao se kao najkorisniji igrač 33. kola španske Endesa lige. Njegov doprinos od 29 poena, devet skokova i pet asistencija, uz indeks korisnosti od 39, bio je ključan u pobedi njegovog tima nad Mursijom rezultatom 94:79. Sa Marinkovićem na terenu, Baskonija je imala impresivan skor od +21 poen razlike, što jasno govori o njegovom uticaju na ishod utakmice.

Pored Vanje Marinkovića, bivšeg igrača Partizana, istakli su se i ostali igrači Baskonije. Čioza je postigao 15 poena uz sedam asistencija, dok je Kostelo dodao 13 poena i pet skokova, doprinoseći tako ubedljivoj pobedi svog tima.

Iako su poraženi, igrači Mursije nisu se predavali. Sliva je postigao 16 poena, Kaupan 15, dok je bivši Zvezdin plejmejker Enis završio meč sa 12 poena i sedam skokova. Iako su doživeli poraz, ekipa Mursije i dalje se ne brine za plasman u plej-of, s obzirom da se trenutno nalaze na petom mestu tabele.

Košarkaši Baskonije se nalazi na korak od plasmana u doigravanje, sada se nalazi na osmom mestu na tabeli sa skorom 18-15. U poslednjem kolu regularnog dela sezone, tim Duška Ivanovića očekuje duel sa madridskim Realom, dok će se Mursija boriti za isti cilj u nastavku takmičenja. Očekuje nas uzbudljiv završetak sezone u elitnom rangu španske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading