URNEBESNO! JOKIĆ O RAKIJI: Pomaže da se OSEĆAŠ BOLJE nego što je to slučaj u stvarnosti!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar odgovarao na pitanja saigrača, porodice...

URNEBESNO! JOKIĆ O RAKIJI: Pomaže da se OSEĆAŠ BOLJE nego što je to slučaj u stvarnosti!

Foto: printscreen/Instagram

Najbolji svetski košarkaš trenutno - Nikola Jokić bio je akter zanimljivog intervjua u kojem je, između ostalog, govorio o čuvenom srpskom piću - rakiji!

Umesto pitanja novinara, "Altitude TV" je rešio da pitanja postavljaju Jokićevi saigrači i porodica, što se ispostavilo kao sjajna odluka.

Veliku ulogu u razvoju igre Nikole Jokića imao je i Ognjen Stojaković, pomoćni trener Denvera. On je pitao sunarodnika da li još uvek ima Ćirine rakije kući, da proslave MVP titulu.

- Ogi pita o piću koje ti pomaže da se osećaš bolje nego što je to slučaj u stvarnosti. Imamo to piće, ali ga nećemo piti danas - nasmejano je rekao Jokić.

 

 

Supruga Natalija je želela da zna gde će biti postavljen treći MVP trofej, pošto je polica gde Jokić odlaže svoje trofeje više punija.

- Kada sam doneo prvi trofej, polica je bila prazna, ali je sada punija. Sviđa mi se tako. Ukoliko nema mesta, mislim da je to dobra stvar, zar ne? - odgovara Jokić.

Deandrea Džordana zanimalo je kakav je osećaj biti prvi stranac koji je osvojio tri MVP titule u NBA ligi.

- Mnogo znači zbog toga što veliki broj legendi dolazi iz Srbije, ne samo iz Srbije već i iz Evrope. To je samo još jedna stvar koja će ostati iza mene - rekao je Jokić i osvrnuo se na pitanje Majkla Portera Džuniora koji želi da zna šta će motivisati Jokića u nastavku karijere:

- Kada sam osvojio prvi MVP trofej, bila je to velika stvar, ali kada sam osvojio drugi, broj ljudi koji je to uradio se smanjio. Sada posle trećeg, lista imena se zaista smanjila. Šta će me motivisati? Da budem iskren, jedini put kada smo osvojili šampionat, nisam bio MVP, tako da možda je bitnije osvojiti titulu nego MVP trofej.

Šta bi 29-godišnji Jokić rekao malom dečaku iz Sombora, pita se Eron Gordon.

- Samo da se zabavlja i uživa u momentu - kratko dodaje Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading