SKANDALI NA EVROVIZIJI SE NIŽU KAO LUDI: Novi problemi u finalnoj noći, Holandija donela HITNU ODLUKU posle diskvalifikacije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon diskvalifikacije ne žele da pročitaju glasove!

SKANDALI NA EVROVIZIJI SE NIŽU KAO LUDI: Novi problemi u finalnoj noći, Holandija donela HITNU ODLUKU posle diskvalifikacije!

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, eurovisiontv/printscreen

Haos na Evroviziji ne prestaje, jer je holandski predstavnik, Just Klajn, diskvalifikovan zbog navodnog incidenta sa reporterkom u green room-u tokom druge polufinalne večeri. Holandski javni servis AVROTROS je saopštio putem društvenih mreža da neće objaviti večeras bodove žirija, s obzirom na diskvalifikaciju njihovog predstavnika. Njihova predstavnica, Niki de Jager, je takođe bila uključena u donošenje ove odluke, ističući da su očekivali sasvim drugačiji scenario za večerašnje takmičenje.

Republika

Foto: pixabay.com

Diskvalifikacija Holandije sa Evrovizije

AVROTROS je jasno stavio do znanja da, s obzirom na situaciju sa diskvalifikacijom, ne osećaju potrebu da objave bodove holandskog žirija večeras. Ova odluka je izazvala dodatnu pažnju i šok među fanovima takmičenja, koji su već bili uzbuđeni zbog samog finala.

Detalji incidenta sa reporterkom u green room-u tokom polufinalne večeri nisu precizirani u saopštenju AVROTROS-a, ali je jasno da je došlo do ozbiljnih posledica po Justa Klajna i njegov dalji nastup na Evroviziji.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, kako fanova takmičenja, tako i medija širom Evrope. Diskvalifikacija predstavnika jedne zemlje na tako velikom i prestižnom događaju poput Evrovizije uvek izaziva burne reakcije i postavlja pitanja o procedurama i ponašanju učesnika.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Predstanica Izraela na Evroviziji

Još uvek se čeka reakcija ostalih učesnika i organizatora na ovu situaciju, a samim tim i na odluku AVROTROS-a da ne objave bodove žirija večeras. S obzirom na to da je Evrovizija u toku, ova situacija će svakako imati značajan uticaj na atmosferu i tok finalne večeri.

Očekuje se da će ova situacija dodatno začiniti večerašnje takmičenje i da će privući pažnju široke publike širom Evrope. Sve ovo dodatno naglašava neizvesnost i dinamiku koja je uvek prisutna na Evroviziji, čineći je jednim od najintrigantnijih muzičkih događaja svake godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading