OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID PRED NASTUP IZRAELA: Opšti haos u finalu Evrovizije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskandaloznije finale Evrovizije u toku!

OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID PRED NASTUP IZRAELA: Opšti haos u finalu Evrovizije!

Foto: RTS/printscreen

Skandal oko Evrovizije je nastavljen nakon diskvalifikacije Holandije zbog ponašanja na press konferenciji i bojkota Izraela. Finale Evrovizije 2024. godine se održava u Malmeu, u Švedskoj, gde Srbija nastupa pod rednim brojem 16.  Kako piše  Alo!, u toku su pojačane mere bezbednosti pred sam nastup Izraela.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Eden Golan

Uprkos muzičkom takmičenju, sukobi su izbili ispred arene u Švedskoj, gde je policija morala da interveniše i udari na učesnike protesta. Ovo neobično događanje je dodatno zakomplikovalo celokupnu situaciju oko Evrovizije.

Ovogodišnjoj predstavnici Izraela, Eden Golan, saopšteno je da ne sme da izlazi iz hotelske sobe, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti. Ovaj potez dodatno baca senku na takmičenje i izaziva kontroverze.

Očekuje se da će skandal oko Evrovizije i dalje biti u fokusu medijske pažnje, a publika širom sveta pratiće dalji razvoj događaja

Republika

Foto: RTS/printscreen

Eden Golan

Inače, Eden je u intervjuu za Israel Hayom pred polazak u Malme rekla da ona još uvek nije bila u vojsci, odnosno u Izraelskim odbrambenim snagama (IDF), što je obaveza svih muškaraca i žena u njenoj zemlji, te da će odslužiti vojni rok čim se vrati sa Evrovizije.

- Još uvek se nisam prijavila za vojsku, a kada se vratim s Evrovizije, javiću se na prvi poziv. U prvoj godini vas, kao povratnika, ne zovu, ali ta godina je prošla i pozvana sam, ali moje služenje je odloženo zbog Evrovizije - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading