IZRAELSKA PREDSTAVNICA PRIČA SRPSKI: Jedan snimak napravio je HAOS pred finale Evrovizije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrael platio oglase na platformi Youtube i pozvao publiku da glasa!

IZRAELSKA PREDSTAVNICA PRIČA SRPSKI: Jedan snimak napravio je HAOS pred finale Evrovizije!

Foto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia, Pixabay.com

Večeras je konačno došao dan za finale Evrovizije 2024, gde će se takmičiti 26 zemalja. Mesecima unazad za glavnog favorita važi Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim". Međutim, ono što je posebno razbesnelo fanove Evrovizije jeste činjenica da se nakon nastupa "preko noći" Izrael na kladionicama popeo na drugo mesto.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Bejbi Lazanja i Eden Golan

Učestvovanje Izraela na Evroviziji 2024 pokrenulo je brojne nemire i proteste, a ovogodišnjoj predstavnici Eden Golan saopšteno je da ne izlazi iz hotelske sobe. Mnogi su primetili sponzorisanu reklamu na Jutjubu u kojoj Golanova na mnogim jezicima poziva narod da glasa za njenu pesmu ''Hurricane'' u finalu, uključujući francuski, poljski, srpski, nemački, italijanski...

Evrovizija je ove godine uvela nova pravila za glasanje. Gledaoci više ne moraju da čekaju da poslednja numera bude izvedena, već mogu da glasaju za favorite od početka prve takmičarske kompozicije. Ovo je značajna promena, s obzirom da je prethodno glasanje bilo vezano za završne nastupe. Takođe, gledaoci iz država koje se ne takmiče, a glasaju putem interneta, imaju na raspolaganju gotovo 24 sata, pošto je onlajn glasanje otvoreno od druge generalne probe pre svake takmičarske večeri.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Eden Golan

Sve oči su uprte ka večerašnjem finalu Evrovizije 2024, gde će se odlučiti ko će poneti titulu pobednika ove prestižne muzičke manifestacije. I dok Hrvatska drži glavnu poziciju favorita, Izrael je iznenadio svojim naglim skokom na kladionicama, što je izazvalo burne reakcije među fanovima. S obzirom na novi način glasanja, biće interesantno videti kako će se rezultati kretati tokom večeri i ko će na kraju odneti pobedu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading