JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA NA EVROVIZIJI? Predstavnik Francuske usred nastupa PRESTAO da peva, čeka se ODLUKA!

Autor:

Zabava

11.05.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik Francuske na ovogodišnjoj "Evroviziji", Sliman, prekinuo je da peva na poslednjoj probi pred večerašnje finale takmičenja.

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA NA EVROVIZIJI? Predstavnik Francuske usred nastupa PRESTAO da peva, čeka se ODLUKA!

Foto: printscreen/RTS

Predstavnik Francuske na ovogodišnjoj "Evroviziji", Sliman, iznenadio je publiku prekidom pesme na poslednjoj probi pred večerašnje finale takmičenja. Umesto da nastavi sa pevanjem, on je odlučio da pošalje važnu poruku na takmičenju, ističući svoju želju za mirom i ljubavlju kroz muziku.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Evrovizija 2024

- Želim da kažem nešto. Izvinjavam se što ne pričam engleski jezik dobro... Kada sam bio dete maštao sam o muzici, maštao sam o ovom snu, da pevam u miru. Svaki umetnik ovde želi da peva o ljubavi i miru. Mi moramo biti ujedinjeni kroz muziku, da, ali sa ljubavlju prema miru! Hvala vam, puno - rekao je Sliman, čime je privukao pažnju i izazvao reakcije na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Diaz (@escsebas)

 

U Malmeu, mestu održavanja ovogodišnje Evrovizije, organizovani su masovni protesti zbog učešća Izraela na takmičenju. Javnost se masovno pobunila, a većina ljudi nosila je u rukama zastave Palestine, izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Republika

Foto: pixabay.com

Holandija diskvalifikovana sa Evrovizije

Na generalnoj probi takmičenja desio se skandal kada je voditeljka iz Finske odbila da pročita poene za Izrael, umesto toga dodelivši ih Irskoj. Ovaj neočekivani potez izazvao je totalni muk u areni u Malmeu, a nakon isključenja iz programa, direktor EBU se obratio javnosti, ističući značaj ovakvih proba za pravilno vođenje takmičenja.

Ove kontroverze dodatno su uzbudile javnost pred večerašnje finale Evrovizije, ostavljajući mnoge u iščekivanju kako će se dalje odvijati situacija na takmičenju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading