HITNO OGLAVAŠANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ! U jeku DRAMATIČNIH PROTESTA pevačica napravila HAOS!

Autor:

Zabava

11.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se oglasila!

HITNO OGLAVAŠANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ! U jeku DRAMATIČNIH PROTESTA pevačica napravila HAOS!

Foto: Youtube.com printscreen

Nakon diskvalifikacije Holandije sa Evrovizije 2024, drama ne jenjava, a mnogi se pitaju šta će se dešavati večeras. Nakon zvaničnog saopštenja organizatora, nastao je haos širom Evrope, ali i sveta. Mnogi se pitaju hoće li se redosled glasanja i nastupa promeniti, a sada se oglasila i Marija Šerifović, pobednica pomenutog takmičenja, otkrivajući šta se dešava u slučaju diskvalifikacije neke zemlje.

- Dramite previše u inboksu. Svi kandidati osim Holandije, koja je diskvalifikovana, zadržavaju svoje brojeve. Znači, Srbija je pod rednim brojem 16 - poručila je Marija na pomenutoj mreži.

Foto: Republika

Marija Šerifović

 


Masovni protesti povodom rata u Gazi organizovani su širom Švedske, a javnost se buni zbog učešća Izraela na pomenutom takmičenju, zbog čega su mere bezbednosti znatno pojačane, i to širom države. Većina ljudi viče, noseći u rukama zastave Palestine, a policija je u pripravnosti.

Očekuje se da će večerašnje takmičenje biti pod jakim nadzorom, a reakcije javnosti i dalje su glasne i vidljive. Situacija je napeta, a reakcije širom Evrope se prate s velikom pažnjom.

Podsetimo, uoči finala Evrovizije, grad Malme u Švedskoj bio je poprište haosa na ulicama. Građani su izrazili nezadovoljstvo propalestinskim protestima, pozivajući na diskvalifikaciju Izraela iz takmičenja zbog invazije na pojas Gaze. Tenzije su kulminirale tokom generalne probe pred drugo polufinale, kada je publika zviždala i skandirala "Oslobodite Palestinu!" predstavnici Izraela, Edenu Golan. Kako bi osigurali bezbednost, Šveđani su čak zatražili pomoć danske i norveške policije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veterace

12.05.2024 13:43

A ko je marija serif uopst