JOŠ JEDAN SKANDAL NA EVROVIZIJI: Tik pred fonale OTKAZANO čitanje glasova iz Finske!

Autor:

Zabava

11.05.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna drama u nizu!

JOŠ JEDAN SKANDAL NA EVROVIZIJI: Tik pred fonale OTKAZANO čitanje glasova iz Finske!

Foto: Printscreen

Evrovizija 2024 je, i pored muzičkog šoua i takmičenja, obeležena nizom kontroverzi i neobičnih događaja koji su privukli pažnju javnosti širom Evrope.

Prošlogodišnji učesnik "Evrovizije" Kaarija iz Finske, koji je 2023. osvojio drugo mesto na muzičkom takmičenju, iznenadio je javnost odlukom da se povuče kao prezenter glasova za svoju zemlju tokom prenosa uživo. Slično tome, bivša učesnica iz Norveške, Alessandra, takođe je odbila da bude prezenter glasova za svoju zemlju. Njihovi iznenadni potezi su izazvali šok među fanovima i pokrenuli pitanja o njihovim razlozima za povlačenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

 

Još jedan šokantni događaj je diskvalifikacija Holandije sa takmičenja Evrovizija 2024. Nakon detaljne istrage incidenta tokom polufinalne večeri, predstavnik Holandije, Jost Klajn, je diskvalifikovan. Incident je izazvao buru reakcija i postavio pitanja o bezbednosti i integritetu takmičenja.

Predstavnica Izraela, Eden Golan, izazvala je kontroverze tokom generalne probe pred finalno veče. Publika je burno reagovala na njen nastup, izražavajući negodovanje i prezir. Ovakve reakcije su dodatno začinile atmosferu takmičenja, stvarajući tenziju i intrigirajući javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)

 

Ovogodišnja Evrovizija je, dakle, obeležena nizom neobičnih događaja i kontroverzi koje su privukle pažnju javnosti širom Evrope. S obzirom na turbulentnost koja je obeležila takmičenje, finale će biti praćeno posebnim interesovanjem iščekivanjem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading