OSEĆAM SE PONIZNO: Bejbi Lazanja se oglasio pred nastup u finalu Evrovizije, njegove reči DIRNULE su mnoge!

Autor:

Zabava

11.05.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predstavnik važi za favorita, a sad se oglasio i obratio svima koji su mu pružali podršku!

OSEĆAM SE PONIZNO: Bejbi Lazanja se oglasio pred nastup u finalu Evrovizije, njegove reči DIRNULE su mnoge!

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Već mesecima unazad, Bejbi Lazanja iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" važi za glavnog favorita za pobedu na Evroviziji 2024. Njegova pesma se nalazi na prvom mestu za pobedu na kladionicama, dok je naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" na 24. mestu prema prognozama kladionica.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Baby Lasagna

Bejbi Lazanja se uoči finala Evrovizije 2024 obratio javnosti putem Instagrama zahvaljujući se na ljubavi i podršci koju je dobio. U kratkom videu, izrazio je svoju zahvalnost i poniznost, ističući da je dao sve od sebe i da se raduje budućnosti, nevezano za ishod finala.

- Želim samo uzeti sekundu da kažem hvala... Ne mogu uopšte da opšem kako ste promenili sve u mom životu. Rekli ste mi kako vam je moja muzika pomogla, uticala na vas, ali moram reći da su vaša ljubav i podrška uticali na mene. Osećam se ponizno i zahvalno. Što god da se dogodi večeras, molim vas, znajte da sam dao sve od sebe. Vidimo se na drugoj strani - rekao je Baby Lasagna u kratkom videu.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Baby Lasagna

Obzirom da je Bejbi Lazanja veliki favorit za pobedu, u Hrvatskoj već vlada euforija i uverenje da će on večeras biti pobednik Evrovizije 2024. Velike zvezde u Hrvatskoj. Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" definitivno je uspeo da privuče pažnju javnosti i da postane glavna tema Evrovizije 2024. S nestrpljenjem se očekuje ishod finala i proglašenje pobednika, pogotovo nakon svih skandala koji se dešavaju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading