OPSADNO STANJE U BUDVI I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi tragaju za OVIM čovekom

Autor:

Svet

11.05.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice mesta

OPSADNO STANJE U BUDVI I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi tragaju za OVIM čovekom

Foto: Tanjug/Profimedia

Policija Crne Gore na terenu

U blizini jednog ugostiteljskog objekta u Budvi, danas oko 17.10 časova, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dva lica.

Kako su naveli službenici Odeljenja bezbednosti Budva, sukob je eskalirao do tačke u kojoj je jedno lice nanosilo povrede hladnim oružjem, odnosno nožem, drugom licu.

Nažalost, ovaj tragični događaj rezultirao je smrću žrtve, koji je pronađen u besvesnom stanju sa povredama nanetim oštrim predmetom.

Hitna medicinska pomoć iz Budve je intervenisala i prevezla ga na ukazivanje lekarske pomoći, ali je, nažalost, na putu do bolnice u Kotoru podlegao povredama.

Identifikovan je muškarac (35) kao izvršilac ovog krivičnog dela, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je kvalifikovao ovo delo kao ubistvo.

Policijski službenici intenzivno tragaju za ubicom, a tokom kriminalističke obrade u fazi izviđaja prikupljeni su dokazi koji ukazuju na sumnju da je on izvršilac ovog krivičnog dela.

Reakcija i identifikacija izvršioca

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice mesta.

Njihova efikasnost rezultirala je identifikacijom izvršioca ovog teškog krivičnog dela.

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je informisan o događaju i kvalifikovao je delo kao ubistvo, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Ovaj tragični događaj šokirao je zajednicu u Budvi, a policijske snage intenzivno tragaju za osumnjičenim kako bi odgovarao za svoje postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading