OBJAVLJENI RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Privatni snimak iz telefona PROCURIO svuda - "JEFTINA PRELJUBNICA, OVO JE PROPAST" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se šok snimak Mione Jovanović koji je mnoge iznenadio.

OBJAVLJENI RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Privatni snimak iz telefona PROCURIO svuda - "JEFTINA PRELJUBNICA, OVO JE PROPAST" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović postala je poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju "Elita", gde je privukla pažnju zbog turbulentnog ljubavnog trougla sa dečkom Stanislavom Krofakom i reperom Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos doveo je do brojnih kontroverzi, a Miona je postala središte medijske pažnje zbog navodne prevare.

 


Nakon izlaska iz rijalitija, Miona je postala aktivna na društvenim mrežama, a nedavno su se na Instagramu pojavili njeni rani radovi i snimci sa plaže, na kojima je Miona pozirala na provokativan način. Ovi snimci su izazvali veliku pažnju javnosti i fanova rijalitija, posebno zbog pozadine koja uključuje ljubomoru Nenada Aleksića Ša.

U komentarima se mogu naći žestoke prozivke poput sledećih:

- Sigurno ćeš ovakve slike i poze praviti nakon završetka Elite sa tvojim savršenim, bolesni psihopatom, jeftina preljubnice.

 

 


Fanovi rijalitija "Elita" dobro znaju da je Nenad Aleksić Ša poznat po svojoj izraženoj ljubomori, a upravo zbog toga su mnogi sigurni da sa njim Miona neće moći da pravi takve provokativne snimke. Ova činjenica dodatno je pojačala interesovanje javnosti za Mioninu novu medijsku pojavu.

Miona Jovanović, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Elita", sada nastavlja da privlači pažnju svojim aktivnostima na društvenim mrežama i postaje predmet interesovanja brojnih fanova i medija. Njen put od rijaliti slave do Instagram popularnosti pokazuje kako se javni imidž može brzo transformisati u eri digitalnih medija.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading