POGINUO BIVŠI UFC BORAC! Porodica moli za FINANSIJSKU pomoć!

Autor:

Sport

20.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza sebe je ostavio sina i trudnu devojku.

POGINUO BIVŠI UFC BORAC! Porodica moli za FINANSIJSKU pomoć!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši UFC borac Džin Erera, star 34 godine, tragično je preminuo usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u Tampi, Florida. Kolumbijsko-američki sportista izgubio je život nakon sudara motocikla, što je navelo njegovu porodicu da traži finansijsku pomoć putem platforme GoFundMe.

- Naša porodica je uništena tragičnim gubitkom našeg voljenog Đina Karlosa Erere, poznatog u svetu profesionalnog borilačkog sporta kao 'La Pulga', čiji je život prekinut sa samo 33 godine - naveli su i dodali:

- Geane ostavlja za sobom 16-godišnjeg sina, devojku koja je u trećem mesecu trudnoće, svoju majku, oca, sestre, brata i mnogobrojnu porodicu koja će ga veoma nedostajat - ističu.

Herrera je započeo svoju karijeru u mešovitim borilačkim veštinama 2011. godine i nastupio je u 13 borbi, uključujući četiri nastupa u UFC-u. Tokom sedam godina postigao je 10 pobeda, ostavljajući dubok utisak na MMA zajednicu svojom veštinom i odlučnošću.

MMA svet žali zbog gubitka talentovanog sportiste, a podrška Herreraovoj porodici bila je izuzetna. Kampanja GoFundMe služi kao dokaz uticaja koji je Herrera imao na ljude oko sebe i širu zajednicu. Dok porodica prolazi kroz ovo teško vreme, podrška koju dobijaju neće sumnjičavo pružiti nešto utehe u njihovoj tuzi.

U svetlu ove tragične situacije, MMA zajednica stoji u solidarnosti sa Hereraovom porodicom. Kampanja GoFundMe ostaje aktivna, pružajući priliku pojedincima da doprinesu finansijskoj podršci Hereraovih najmilijih dok prolaze kroz ovaj izazovan period u njihovim životima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading