LESOR OPET NEZADOVOLJAN: Evo na šta se sad ŽALI bivši igrač Partizana!

Autor:

Sport

11.05.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne misli da je Vokap zaslužio nagradu.

LESOR OPET NEZADOVOLJAN: Evo na šta se sad ŽALI bivši igrač Partizana!

Foto: Starsport

Matijas Lesor nezadovoljan izborom Evrolige za najboljeg defanzivca

Centar Panatinaikosa Matijas Lesor nije saglasan sa izborom Evrolige za najboljeg defanzivca ove sezone, a na društvenim mrežama je objavio kome bi on dodelio tu nagradu. Evroliga je proglasila Tomasa Vokapa iz Olimpijakosa najboljim defanzivcem, ali to nije po Lesorovoj proceni najbolja odluka. On smatra da je njegov saigrač Džerijan Grant zaslužio to priznanje.

Lesorovo nezadovoljstvo izborom

Republika

Foto: Instagram/thiaslsf

Objava Lesora

- Odbrambeni igrač godine na levoj strani - napisao je Francuz uz fotografiju na kojoj su Grant levo i Vokap desno.


Pohvale za Džerijana Granta

Grant je završio na petom mestu u glasanju, a ispred njega su još redom igrač Real Madrida Edi Tavares, Džon Braun iz Monaka i centar Makabija iz Tel Aviva Džoš Nibo. Lesor ističe da je njegov saigrač zaslužio priznanje za izuzetne odbrane koje je pružao tokom sezone.

Izbor prošle godine

Nešto slično se desilo prošle godine, kada je bek Panatinaikosa Kostas Slukas, tada Olimpijakosov igrač, tvitovao da je Vokap zaslužio da osvoji nagradu umesto centra Real Madrida Edija Tavaresa. Grčka superzvezda je analizirala zašto, označivši Evroligu i oba igrača u objavi.

Baš kao i Slukas, Lesor se često oglašava na društvenim mrežama izražavajući nezadovoljstvo zbog raznih odluka. Ove godine su zajedno u timu, pa je samo jedan "preuzeo" to na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading