OSTAJE LI MILOJEVIĆ U ZVEZDI? Terzić objasnio kakva je situacija!

Autor:

Sport

14.04.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve kristalno jasno.

OSTAJE LI MILOJEVIĆ U ZVEZDI? Terzić objasnio kakva je situacija!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

FK Crvena zvezda će gotovo sigurno osvojiti šestu vezanu titulu prvaka Srbije, a zahvaljujući nacionalnom koeficijentu će sledeće sezone direktno igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Međutim, za sada nije poznato ko će crveno-bele predvoditi sa klupe u elitnom takmičenju.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić pričao je o statusu trenera crveno-belih Miloša Milojevića.

Crvena zvezda mora uvek da teži boljim rešenjima, obavio sam razgovor sa Milojevićem, rekao sam da se ne opterećuje medijskim natpisima i da se fokusira na rad. Ima ugovor do juna, kada će se doneti odluka o njegovom ostanku, a on do tada ima vremena da ubedi javnost, navijače i nas iz rukovodstva da je on pravo rešenje - rekao je Terzić u velikom intervjuu za "Sportal".

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Takođe, pričao je i o uslovima igranja u elitnom evropskom takmičenju.

Jaki smo za domaću ligu, preslabi smo za Ligu šampiona. Jako je teško onda funkcionisati. Pogotovo što mi u utakmice Lige šampiona dolazimo iz baš slabog prvenstva. Lopta u Ligi šampiona drugačije skakuće. Brže ide, igrači su neverovatnih fizičkih predispozicija. Sve je mnogo brže i na mnogo užem prostoru. S obzirom na to da mi dolazimo iz jedne spore, nekvalitetne lige, sa loših terena gde lopta skače po onim grbavicama, dolazimo u jedan dijametralno suprotan ambijent. Biće izuzetno teško da se naši igrači spreme za takav ambijent - poručio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading