ŠTA URADI NIKOLA? Brutalno zakucavanje - Jokić ponovo zadivio planetu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega boljeg nema. Kratko i jasno, MVP ovosezonske NBA lige.

ŠTA URADI NIKOLA? Brutalno zakucavanje - Jokić ponovo zadivio planetu! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Denver Nuggets

Nakon što je neposredno pred početak petog meča plej-of serije polufinala Zapada između Denvera i Minesote, srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je prestižnu MVP nagradu, što je bio dodatni motiv za njega da pokaže vrhunsku igru večeras. Jokić je zaista odigrao fantastično, igrajući kao u transu, a jedan njegov potez je posebno privukao pažnju.

U jednom trenutku meča, Jokić je kao od šale probio protivničku odbranu i zatim izveo brutalno zakucavanje koje je izazvalo delirijum u dvorani. Ovo je samo jedan od primera Jokićevog izuzetnog talenta i sposobnosti da iznenadi i oduševi publiku svojim potezima.

 

 

Utakmica između Denvera i Minesote pružila je gledaocima mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a Jokićev upečatljiv nastup bio je samo jedan od faktora koji su doprineli ovom spektaklu. Očekuje se da će ova serija plej-ofa biti jedna od najupečatljivijih u ovogodišnjem NBA takmičenju, a Nikola Jokić je definitivno jedan od glavnih aktera koji će ostaviti dubok trag.

Nakon osvajanja MVP nagrade, jasno je da je Jokić i dalje u vrhunskoj formi i sposoban da pruža izvanredne nastupe u najvažnijim trenucima. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju nastavak serije i nove magične poteze Nikole Jokića.

Da podsetimo, renutan rezulta u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije u kojoj se sastaju Denver i Minesota, iznosi 2:2. Pobednik ovog duela sastaće se u velikom konferencijskom finalu sa pobednikom serije između Dalasa i Oklahome u kojoj je rezultat takođe poravnat, a ceo svet se nada velikom okršaju između Nikole Jokića i Luke Dončića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading