NOVAK JE NESALOMIV: I pored svih problema - Đoković najavljuje TRIJUMF na ROLAN GAROSU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom karijre je prošao i mnogo teže trenutke od onoga što ga je trenutno snašlo.

NOVAK JE NESALOMIV: I pored svih problema - Đoković najavljuje TRIJUMF na ROLAN GAROSU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji svetski teniser u istoriji ovog sporta, suočio se sa velikim izazovima u ovoj sezoni na šljaci. Sa samo šest odigranih mečeva, mnogi su zabrinuti za njegovu formu pred nadolazeći Rolan Garos. Međutim, ova situacija podseća na 2023. godinu kada je Nole takođe imao ne baš najbolju sezonu na šljaci pre nego što je eksplodirao na terenu.

Prethodne godine, Novak Đoković je pokazao da manjak mečeva na šljaci ne mora biti hendikep. Iako nije imao trofej, ni finale na Australijan openu, uspeo je da trijumfuje na Rolan Garosu. Njegova samouverenost i uverenje u osvajanje novog trofeja sada podsećaju navijače na njegovu prošlu sezonu.

I dok su neki zabrinuti za broj odigranih mečeva na šljaci, Đoković je naglasio da je uvek imao svoje šanse na grend slemovima na svim podlogama. Uprkos tome što bukmejkeri ne veruju u njegovu formu, Novak je odlučan da se vrati na vrhunski nivo i osvoji Rolan Garos.

- Samouveren sam što se tiče Rolan Garosa. Treniram i pokušavam da se pripremim za najbitniji turnir u sezoni šljake. Znam da mogu bolje nego u Rimu. Radujem se radu na svim aspektima i telu i nadam se da ću biti 100 posto spreman. To je cilj. Uvek imam svoje šanse na grend slemovima na svim podlogama, kada se igra u tri dobijena seta. Nadam se da ću podizati formu kako turnir bude odmicao. Sve je drugačije na grend slemu - isticao je Novak pre samo 365 dana.

 

 

Iako su kritičari otpisali Novaka i prognozirali da mu nedostaje motivacija ili da su mlađi igrači bolji od njega, Đoković se ne obazire na njihove komentare. Naprotiv, ovi komentari mu samo dodatno daju motivaciju da dokaže svoju snagu na terenu. Sa osmehom, kao i pre godinu dana, Novak poručuje da će osvojiti Rolan Garos.

Navijači i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide njegov povratak na teren nakon neupseha na Mastersu u Rimu i nadaju se novom trijumfu na ovom prestižnom turniru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading