SKANDAL: Ameri ponizili Jokića kako nikada ranije! Mnogo im smeta što je Srbin bolji od njih! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće?

SKANDAL: Ameri ponizili Jokića kako nikada ranije! Mnogo im smeta što je Srbin bolji od njih! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Denver Nuggets

Nakon što je uoči petog meča serije između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa komesar NBA lige Adam Silver uručio pehar Nikoli Jokiću, iznenadjenje je usledilo kada su navijači shvatili da ceremonija nije bila prikazana u TV prenosu. Umesto toga, TNT je prenosio završnicu meča između Njujork Niksa i Indijana Pejsersa, koji je već bio rešen rezultatom 121:91, nakon čega su usledile reklame, bez ikakvog izvinjenja ili obaveštenja o ceremoniji koja se odvijala istovremeno.

Ceremonija uručenja pehara najboljem igraču na planeti protekla je brzo, bez prisustva kamera. Adam Silver je brzo čestitao Nikoli i uručio mu trofej, nakon čega su saigrači uleteli da proslave zajedno sa njim. Ovo je bio Jokićev treći MVP trofej u poslednje četiri godine, čime se pridružio ekskluzivnom klubu najboljih igrača u istoriji NBA lige.

 

 

Nikola Jokić se sa ovom nagradom pridružio elitnom društvu igrača sa najviše MVP priznanja. Samo petorica igrača u istoriji NBA lige imaju više od njega. Na vrhu liste su Karim Abdul Džabar sa šest, zatim Majkl Džordan i Bil Rasel sa po pet, dok su Vilt Čembrlen i Lebron Džejms osvojili četiri puta ovo prestižno priznanje.

I pored ko zna kog po redu pokušaja omalovažavanja, Jokić je izašao na parket i pokazao Amerikancima da je nedodirljiv i održao im je još jedan košarkaški čas koji je krunisao brutalnim zakucavanjem koje je i "hladne Amere" podiglo na noge.

Nikola Jokić je još jednom potvrdio svoj status jednog od najvećih igrača u istoriji košarke, a njegove impresivne igre i postignuća nastavljaju da ostavljaju dubok trag u NBA ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading