UČENIK PRETUKAO PROFESORA TREĆE BEOGRADSKE GIMNAZIJE! Brutalno nasilje na ''Gimnazijadi''!

Autor:

Hronika

15.05.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor hospitalizovan, oglasila se direktorka škole.

UČENIK PRETUKAO PROFESORA TREĆE BEOGRADSKE GIMNAZIJE! Brutalno nasilje na ''Gimnazijadi''!

Foto: printskrin/https://www.trecagimnazija.edu.rs/

U utorak na fudbalskoj utakmiciji koja je održana u okviru sportskog i humanitarnog turnira ''Gimnazijada'', dogodio se užasan incident u kom je pretučen profesor.

Naime, profesor pomenute škole je u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške telesne povrede, potvrdila je direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš za beogradske medije.

- Treća beogradska gimnazija je donela odluku da se ovogodišnja ‘Gimnazjada’ prekida jer je svaki oblik nasilja apsolutno neprihvatljiv. Sva takmičenja koja je trebalo da se održe u sredu (15. maja) i četvrtak (16. maja) su otkazana - navodi direktorka.

Ona dodaje da je incident prijavljen policiji koja će dalje ispitati činjenice vezane za ovaj slučaj.

- Naš kolega jeste zadobio navedene povrede i trenutno se nalazi na pregledu. Nastava se danas odvija redovno - rekla je Čohaš.

Zbog ovoga, ''Gimnazijada'' je prekinuta, o čemu je Treća beogradska gimnazija sinoć obavestila ostale škole učesnice.

Podsetimo, nastavnika iz Bačke Palanke pretukao je učenik prošle srede, 8. maja, a on je ispričao horor kroz kakav je prošao.

- Još sam otečen, stavljam obloge i pijem lekove. U petak po podne izašao sam iz bolnice, i evo me sada kod kuće. Ne znam šta da kažem i mislim o ovome što se desilo na radnom mestu. U oktobru bi trebalo da odem u penziju, i ne verujem da ću se do tada vraćati u učionicu. Fizičke rane će proći, ali šta je sa onima na duši...", pita se Slobodan Zorić, nastavnik praktične nastave u bačkopalanačkoj Tehničkoj školi "9. maj"

- Dok sam se penjao na drugi sprat prema kabinetu, bilo je oko pola dva, na podestu pre sprata, ispred mene su pale male makazice za nokte. Bili su tu đaci drugog razreda, ali tog učenika nisam odmah primetio među njima. Čekali su da otključam učionicu. Podigao sam makazice, i ušli smo. Na moje pitanje ko je bacio makazice, nisam dobio odgovor, svi su ćutali, ostavio sam ih u fioku - ispričao je on za Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading