VEROVALI, ILI NE: Atraktivna Dileta Leota otkrila detalj iz svog života - nećete verovati šta je spremna da učini! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi je smatraju najlepšom ženom u svetskom fudbalu...

VEROVALI, ILI NE: Atraktivna Dileta Leota otkrila detalj iz svog života - nećete verovati šta je spremna da učini! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Italijanska voditeljka Dileta Leota (32) i nemački golman Loris Karius (30) su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, a venčanje je zakazano za 22. jun u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Vulkanu, na samoj obali mora. Leota je otkrila da će venčanje okupiti manje-više 150 gostiju, jer smatra da je to dovoljno za uživanje u intimnoj atmosferi, bez dodatnog stresa koji veliki broj zvanica može doneti.

Jedna od najzanimljivijih detalja koje je Dileta otkrila jeste da je probala čak 30 venčanica i kombinacija, ali još uvek nije sigurna u svoj izbor. Iznenadila je mnoge izjavom da bi najradije otišla do oltara u farmerkama, što ukazuje na njen nekonvencionalni pristup tradicionalnim venčanjima. Takođe, otkrila je da njen partner Loris ima starinski način izražavanja osećanja, te da joj piše pisma, što dodatno naglašava romantičnu notu njihovog odnosa.

 

Kada su je novinari upitali o planovima za proširenje porodice, Dileta je istakla da trenutno želi da se posveti svojoj ćerkici Ariji i da uživa u njenom odrastanju. Otkrila je da se sa suprugom planiraju mnoge stvari na privatnom i poslovnom planu, te da će proširenje porodice ostaviti za neko kasnije vreme, dok se maksimalno posvećuju sadašnjim životnim izazovima.

Ukupno, Dileta Leota je otkrila brojne zanimljive detalje vezane za svoje predstojeće venčanje sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom, naglašavajući svoj nekonvencionalni pristup tradicionalnim običajima i fokus na romantičnim detaljima iz njihovog zajedničkog života.

Da podsetimo, atraktivna Dileta Leota oduševljava svojom pojavom fanove šrom sveta, a treba napomenuti da njen Instagram nalog prati preko devet milina ljudi širom planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading