MILOJEVIĆ OČI U OČI SA FEĐOM DUDIĆ POSLE TEŠKIH REČI: Evo šta je poručio trener Zvezde!

Autor:

Sport

11.05.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste"

MILOJEVIĆ OČI U OČI SA FEĐOM DUDIĆ POSLE TEŠKIH REČI: Evo šta je poručio trener Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su obezbedili titulu i polako se pripremaju za proslavu koja će uslediti posle finala Kupa Srbije protiv Čukaričkog. Ipak, Vladan Milojević želi da njegova ekipa igra na najvišem nivou do kraja sezone, a za to će imati priliku sutra kada crveno-beli dočekuju Radnički iz Kragujevca u petom kolu plej ofa od 18:30 časova.

- Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da treba obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč, počeo je Milojević, pa se osvrnuo na zdravstveni bilten:

Republika

Foto: Starsport

Zvezda - Radnički

- Videćemo danas posle treninga ko će sutra da zaigra, ali dobra je stvar da nemamo zdravstvenih problema u ekipi i da su svi manje-više spremni.

Kao i uvek, Milojević je pozvao navijače da pomognu ekipi.

- Nadam se da će doći u što većem broju. Zaista ne sumnjam u njih i u to da će biti dobra poseta sutra, jer su uvek tu za nas. Nedelja je, neradan dan, tako da verujem u ispunjene tribine, zaključio je Milojević.

Podsetimo, prethodni susret izmešu dve ekipe završen je rezultatom 5:0 u korist Crvene zvezde, a nakon toga su dva šefa stručnog štaba imala blagu "prepirku" putem medija nakon što je Feđa Dudić prozvao tim sa Marakane zbog načina na koji pobeđuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading