SPEKTAKL NA MARAKANI! ČAK PET GOLOVA PALO ZA POLUVREME NA MEČU ZVEZDA - RADNIČKI: I to bez penala (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva utakmica u Ljutice Bogdana!

SPEKTAKL NA MARAKANI! ČAK PET GOLOVA PALO ZA POLUVREME NA MEČU ZVEZDA - RADNIČKI: I to bez penala (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca trenutno na Marakani igraju meč petog kola plej ofa Superlige Srbije, a posle prvog poluvremena rezultat je 3:2 u korist domaćeg tima.

Seriju pogodaka započeo je Šerif Endiaje u 19. minutu. Sjajno se snašao na dodavanje Mijailovića i petom loptu sproveo u mrežu gostiju.

Ipak, Radnički je ubrzo pokazao zube i izjednačio samo pet minuta kasnije preko Vasilija Đurića. Ispala je odbrana domaćih vrlo lako dozvolivši napadaču Kragujevčana da neometano završi akciju na lep način.

Međutim, u 29. minutu meča, Piter Olajinka je sjajno pronašao prostor na desnom boku i poslao loptu u šesnaesterac, gde je najspretniji bio Endiaje. Ovaj korpulentni napadač je uspeo da zahvati loptu glavom i pošalje je u mrežu protivničkog tima po drugi put danas.

 

Samo šest minuta kasnije, Zvezda je postigla i treći gol. Ponovo je Olajinka bio ključan, prošavši senzacionalno po desnoj strani, a potom uputivši povratnu loptu za Hvanga koji ju je rutinski poslao u gol. Najveće pohvale posle pogotka išle su dvostrukom asistentu iz Nigerije koji je zaista sjajno "izlomio" protivničke igrače.

Iako je delovalo da će ekipa Radničkog doživeti mentalni pad nakon trećeg gola Zvezde, to se nije desilo. Važđi Sali je pokazao svoju odlučnost i iskoristio proigravanje Pavla Ivelje, smanjivši rezultat na 3:2 u 38. minutu i tako postavivši konačan rezultat u nikad uzbudljivijem prvom poluvremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading