DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - stižu POJAČANJA za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

14.04.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić je istakao da će u Beograd stići nekoliko novih igrača.

DETONACIJA NA MARAKANI: Delije u TRANSU - stižu POJAČANJA za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak do osvajanja nove šampionske titule u Srbiji, pošto im za taj uspeh treba još samo jedan bod u preostalih sedam kola plej-ofa.

Pošto je jasno da će crveno-beli i ove sezone podići najvredniji trofej u našem fudbalu, već su krenule pripreme za narednu godinu, u kojoj će Zvezda direktno nastupati u Ligi šampiona, na osnovu koeficijenta srpskog fudbala, za koji je svakako najzaslužniji tim iz Ljutice Bogdana.

O promenama pred sledeću sezonu je pričao i Zvezdan Terzić, generalni dikretor Crvene zvezde, koji je u intervjuu za "Sportal" istakao da ovaj tim čeka ozbiljna rekonstrukcija.

- Mi ćemo prilično da rekonstruišemo tim. Da ga podmladimo za novu sezonu. Kapiten Slavije Olajinka je već potpisao, Stamenić takođe. Intenzivno radimo na još nekim fudbalerima. Marko Marin, koga smo promovisali na mesto tehničkog direktora, veliko je osveženje za naš klub. I očekujemo ovog leta konkretne rezultate njegovog rada i rada njegovog skauting tima - istakao je Terzić.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Dodao je i da će na Marakanu stići veliki broj pojačanja, ali uglavnom igrači čiji će ugovori isteći.

- Naravno da ćemo se u velikoj meri osloniti i na iskusne igrače koje sada imamo, koji su osovina Zvezdinog tima. Uz, sigurno, još pojačanja. Ono što je limitirajući faktor, jeste što Crvena zvezda finansijski ne može da parira najjačim klubovima Evrope, većina igrača koje ćemo angažovati uskoro - biće oni kojima ističe ugovor. A, to je jako teško. Dovesti kvalitetnog fudbalera, čiji je klub dozvolio da mu istekne ugovor...

Istakao je i da će se crveno-beli susretati u elitnom takmičenju sa ekipama koji imaju ogroman budžet, i kojima Zvezda ne može finansijski da parira.

- Sudaraćemo se sa klubovima koji su dovodili fudbalere za koje su izdvajali od 30 do 100 miliona evra. I opet se postavlja pitanja, da li bi Zvezda trebalo da rizikuje i dovodi one koje bi platila pet ili osam miliona. I šta taj igrač može da pruži protiv onog koji je plaćen 80 miliona evra. Jasno vam je da smo u velikom u raskoraku između velikih želja naših navijača, zatim i medija, kao i nas u rukovodstvu, što se tiče ambicija i - realnih mogućnosti. Tako da moramo da pravimo jedan balans između tih želja i mogućnosti. Da se ne zalećemo sa velikim troškovima. A, opet, samo dobri igrači, dobra ekipa i dobri rezultati, generišu velike prihode. Dakle, opet imamo neke koperfildske ciljeve - izjavio je Terzić.

Podsetimo, Crvena zvezda je u skorije vreme dva puta igrala Ligu šampiona, u sezonama 2018/19 i 2019/20, kada je u dve grupne faze uspela da skupi ukupno sedam bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ljube

14.04.2023 22:54

Pa da, ulaganja minimalna, treba kupiti još 3 majbaha sa ličnim tablicama, minus će nadoknaditi država, svi srećni, liga šampiona, još jedna titula, napred Zvezdo

Vasa

15.04.2023 11:28

Terziću ne serendaj! Kakve veze ima ako je neko plaćen 100miliona a neko 1ili2miliona ako hoće da igra. Ti si lopov iz dna duše,dovodio propalitete platiš milion a ode za džabe. Kog si trenera imao sem Milojevića da zna posao konju jedan! Plati pa se klati idiote jedan i neka pričaju na terenu a ne da radiš u sprezi sa menadžerima! Marš bre

Marko

16.04.2023 12:19

Pa normalno ce pruzi taj igrac vise od 5 ili 8 miliona nego onaj za dzabe kog dovedete. Ristica i Radonjica dovedete i top je ekipa. Uz malo srece iz 4 sesira da dobijemo nekog slabijeg pa LE na prolece

Ljiljana

16.04.2023 19:28

Vasa; kultura i učtiv rečnik ti je jača strana.