DONČIĆ SE ZAGREVAO UZ TANJU SAVIĆ: Dalasom se orio hit naše pevačice (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je naš.

DONČIĆ SE ZAGREVAO UZ TANJU SAVIĆ: Dalasom se orio hit naše pevačice (VIDEO)

Foto: Tanjug

Slovenački košarkaš Luka Dončić, zvezda Dalas Maveriksa, izazvao je pažnju publike svojim neobičnim izborom pesme za zagrevanje. Dok se pripremao za treći meč polufinala plej-ofa Zapadne konferencije protiv Oklahome, Dončić je trenirao uz zvuke pesme "Stani tugo" srpske pevačice Tanje Savić. Ova neobična kombinacija privukla je pažnju navijača i medija, koji su sa zanimanjem posmatrali njegove poteze na terenu tokom tih trenutaka

Luka se opušteno pripremao za meč vežbajući šut za tri poena, a ovo mu čak i nije prvi put od juče da je u centru pažnje, pošto se već desila jedna "interesantna" scena.

Konferencija za novinare nakon druge utakmice nije prošla bez skandala. Dok je Luka odgovarao na pitanja novinara o duelu sa Oklahomom, konferencijskom salom se prolomilo stenjanje, što je u prvi mah šokiralo i Dončića. Ipak, situacija je brzo postala jasnija kada su prisutni shvatili da je nekome od novinara prazna baterija na slušalicama napravila problem, po svemu sudeći prateći film za odrasle.

U prošlom meču protiv Oklahome, Luka Dončić je briljirao na terenu, postigavši 28 poena, uz 8 skokova i 7 asistencija. Njegova igra bila je ključna za trijumf Dalas Maverikse, a njegova harizma i veština su još jednom oduševile ljubitelje košarke širom sveta.

Nakon izjednačenog rezultata od 1-1, serija se preselila na teren Mavsa, a slovenački košarkaš je imao svakako razloga da bude zadovoljan svojim ličnim učinkom, ali i igrom celog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading