NEDOVIĆ PRED FINALE: Hala Pionir je NAŠA KUĆA! Za ovo smo radili ČITAVE SEZONE!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Zvezde optimista.

NEDOVIĆ PRED FINALE: Hala Pionir je NAŠA KUĆA! Za ovo smo radili ČITAVE SEZONE!

Foto: star sport

Spektakl u najavi! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u ponedeljak igraju prvi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige, a euforija dostiže vrhunac.

Duel večitih rivala na programu je od 20.30 časova u hali Pionir, iako su crveno i crno-beli u tekućoj sezoni igrali svoje domaće mečeve u Beogradskoj areni. Bilo je mnogo polemike oko izbora dvorane crveno-belih, a na kraju je odlučeno da se mečevi igraju na terenu na kom je Crvena zvezda prošle sezone uspela dva puta da savlada Partizan u finalu.

Jedan od onih koji obožava da igra u Pioniru je i Nemanja Nedović, koji sa nestrpljenjem očekuje da utakmice počnu.

- Za ovo smo radili čitave sezone, da dođemo do ovog finala, da obezbedimo prednost domaćeg terena. Za dva dana nas očekuje prva utakmica, protiv dobro poznatog rivala. Svi znamo da će biti jako teška, i fizički, i sa mentalne strane, tako da moramo da budemo spremni, i nadam se da ćemo uz sjajnu podršku odbraniti taj domaći teren - rekao je Nedović.

Svi u klubu su želeli Pionir.

- Mislim da svima treba da bude drago zbog toga. Svi smo se borili za to. Ovo je naša kuća, i pravi domaći teren, tako da, siguran sam da će biti puna hala, i nadam se da će navijanje biti fer i sportsko, jer ovakve utakmice zaslužuju da budu na najvećem mogućem nivou - zaključio je Nemanja Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading