ČUDNA ODLUKA! AdmiralBet ABA liga prvo PRIZNALA GREŠKE sudija, pa ih DELEGIRALA ZA FINALE!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija između Zvezde i Partizana počinje sutra.

ČUDNA ODLUKA! AdmiralBet ABA liga prvo PRIZNALA GREŠKE sudija, pa ih DELEGIRALA ZA FINALE!

Foto: Starsport

U ponedeljak uveče, hala "Aleksandar Nikolić" će biti poprište otvaranja finalne serije AdmiralBet ABA lige između košarkaških timova Crvene zvezde i Partizana. Ovaj meč će biti prilika za crveno-bele da iskoriste prednost domaćeg terena i započnu seriju sa pobedom.

Kako se približavao trenutak otvaranja finalne serije, pažnja je bila usmerena i na delegiranje sudija za ovaj meč. Regionalna liga je priznala greške sudija tokom polufinala između Partizana i Budućnosti, ali je ipak odlučila da iste te sudije dele pravdu i u finalnoj seriji. Ova odluka izazvala je mnoge reakcije, međutim, informacije o novim sudijskim trojkama su izazvale dodatnu pažnju.

Prema informacijama koje su se pojavile, prvu utakmicu će suditi Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum, dok će drugu utakmicu deliti Damir Javor, Uroš Obrknežević i Miloš Koljenšić. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Uoči početka finalne serije, mediji su takođe preneli informaciju da Lija Belošević neće suditi zbog zdravstvenih problema, dok Uroš Nikolić neće biti prisutan u narednom periodu. Ova odsustva su dodatno pojačala interesovanje javnosti za ishod mečeva između Partizana i Crvene zvezde.

Sve oči ljubitelja košarke usmerene su ka hali "Aleksandar Nikolić" u iščekivanju početka finalne serije AdmiralBet ABA lige, dok se tenzija iščekivanja polako ali sigurno povećava. Dok se timovi pripremaju za ovaj veliki okršaj, navijači se nadaju nezaboravnom košarkaškom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading