VIDIĆ NEMA DILEMU: Mitrović i Vlahović daju golove, PROBLEM JE ODBRANA! Nadam se da će SELEKTOR TO REŠITI!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten analizirao "orlove".

VIDIĆ NEMA DILEMU: Mitrović i Vlahović daju golove, PROBLEM JE ODBRANA! Nadam se da će SELEKTOR TO REŠITI!

Foto: Starsport

Nemanja Vidić

Fudbalska reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igraće u C grupi protiv Engleske, Danske i Slovenije. 

Naš tim se na planetarnu smotru plasirao posle 24 godine i uz dosta muke. Mađari su bili prvi, a "orlovi" drugi iza Crne Gore, Litvanije i Bugarske.

To je bio povod da se oglasi Nemanja Vidić, legendarni srpski fudbaler i bivši kapiten Mančester junajteda. On je govorio o nedostacima srpskog tima koji predvodi Dragan Stojković Piksi.

- Na Svetskom prvenstvu smo bili u grupi sa Brazilom i Švajcarskom, nismo prošli dalje, ali dali smo više golova od Brazila u grupi. Problem je odbrana, a u kvalifikacijama za EURO bilo je isto - rekao je Vidić i dodao:

- I dalje dajemo golove sa Mitrovićem, Vlahovićem, Tadićem, ali imamo problem pozadi – nadam se da će selektor to rešiti. Verujem da smo tim koji bi, uz Englesku, trebalo da se kvalifikuje dalje, uzevši u obzir talenat koji posedujemo.

On je svojevremeno želeo da bude predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ali je povukao kandidaturu. 

- Želim da budem deo nečega gde mogu da donesem promenu. Ne radim stvari samo da bih ih radio. To nešto mora da znači nešto i zato sam želeo da se priključim Fudbalskom savezu Srbije, kako bih promenio stvari koje traju mnogo godina - rekao Nemanja Vidić za Tajms.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading