POKER U ZAVRŠNICI ČUVA ALBERTA NAĐA! Niko ne želi na vruću KLUPU PARTIZANA!

Autor: V. Z.

Sport

06.05.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska vrteška u Humskoj.

POKER U ZAVRŠNICI ČUVA ALBERTA NAĐA! Niko ne želi na vruću KLUPU PARTIZANA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan sedmu godinu zaredom ne uspeva da sa srpskog fudbalskog prestola svrgne Crvenu zvezdu i obraduje svoje navijače osvajanjem šampionske titule. Slična situacija je i kada je reč o trofeju Kupa, pa se treneri na klupi velikana iz Humske smenjuju kao na traci. Problem je zapravo daleko dublje prirode, pa deluje da "parnom valjku" ne bi pomogao čak ni evropski krem trenerskog zanata.

Miroslav Đukić, Zoran Mirković, Savo Milošević, Aleksandar Stanojević, Ilija Stolica, Gordan Petrić, donedavno Igor Duljaj i sada Albert Nađ poslednjih sezona deo su trenerske vrteške. Više-manje bez nekog značajnijeg rezultata. Poslednje nabrojani, Albert Nađ, iznenada je uskočio u prvi plan i dobio priliku da povede voljeni klub. Sa Partizanom je potpisao ugovor na godini i po, ali to nije garant da će i nakon okončanja tekuće sezone ostati na prestižnoj funkciji. Naime, saznajemo da je njegov mandat na klupi crno-belih uslovljen rezultatima u preostala četiri kola plej-ofa u Superligi Srbije. Dakle, ukoliko Nađ i njegovi izabranici protiv Napretka (8. maj), Mladosti (12. maj), Čukaričkog (18. maj) i Radničkog 1923 (25. maj) ostvare sve četiri pobede, ili ne razočaraju u slučaju remija, bivši reprezentativac imaće odrešene ruke da u narednoj sezoni predvodi ekipu.

A nije da u klupskoj upravi u isto vreme ne razmišljaju o alternativi. Spisak trenera koje bi vrhuška crno-belih želela da vidi na klupi je poduži, međutim, problem nastaje jer u Partizan želi niko! Maštaju navijači i direktori kluba o Marku Nikoliću, Slaviši Jokanović, kao i Žarku Lazetiću, ali, od tog posla u aktuelnom momentumu neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading