SKANDAL! LJAJIĆ VEĆ IGRA UTAKMICU ZA PAZAR, NIJE ZADRŽAN U ZATVORU! Jutros DIVLJAO, sada na terenu!

Autor:

Sport

18.05.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je ovo moguće?!

SKANDAL! LJAJIĆ VEĆ IGRA UTAKMICU ZA PAZAR, NIJE ZADRŽAN U ZATVORU! Jutros DIVLJAO, sada na terenu!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Adem Ljajić, nekadašnji reprezentativac, nalazi se u protokolu za meč između Železničara i Novog Pazara, iako će utakmicu početi sa klupe za rezervne igrače! Prosto je neverovatno da se ofanzivni vezista, koji je bio akter velikog skandala kada je u alkoholisanom stanju izazvao incident u jednom hotelu jutros, sada nalazi na terenu!

Podsetimo, fudbaleru Novog Pazara koji je napao recepcionara hotela "Holidej In" na Novom Beogradu određeno je zadržavanje do 48 časova po nalogu nadležnog tužilaštva i protiv njega će biti pokrenuta krivična prijava u redovnom postupku.

Republika

Foto: Republika

Mesto gde se dogodio incident

Kasnije su se pojavili i najnoviji detalji njegovog hapšenja i skandala koji je uzrokovao. Naime, nekadašnji reprezentativac Srbije, nakon što je recepcionara uhvatio za kragnu i pretio mu batinama, bio je u vidno alkoholisanom stanju. Ljajić je sa još jednim NN licem ušao u hotel, hteli su uđu u bar i uzmu piće, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi, nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio mu, kao i NN lice. 

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, isti je odbio da da ličnu kartu na uvid policijskim službenicima, vređao ih je i pretio, zbog čega je doveden u policijsku stanicu.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da će ga zapamtiti, a po dolasku u stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad". Usledilo je testiranje na alkohol, a Ljajić je imao ogronih 2,2 promila u krvi.

Ljajić je ove sezone odigrao 23 utakmice za Novi Pazar u Superligi Srbije, postigao je osam golova i uz to upisao pet asistencija.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao 47 utakmica i postigao devet golova, dok je u karijeri branio boje Partizana, Fjorentine, Rome, Intera, Torina, Bešiktaša i Karagumruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading