KO JE ADEM LJAJIĆ? Ovo mu nije PRVI SKANDAL! Avantura sa Sofijom Milošević, SVAĐA S MIHOM, odbio da PEVA HIMNU...

Autor:

Sport

18.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener hteo da ga bije, a evo kako izgleda njegova supruga.

KO JE ADEM LJAJIĆ? Ovo mu nije PRVI SKANDAL! Avantura sa Sofijom Milošević, SVAĐA S MIHOM, odbio da PEVA HIMNU...

Foto: Starsport

Adem Ljajić (32), proslavljeni fudbaler iz Novog Pazara, bio je glavni akter incidenta o kom danas bruji cela Srbija.

On je, naime, uhapšen rano jutros u jednom hotelu u Novom Beogradu, a tu se obreo povodom prvenstvene utakmice koju plavi iz Raške oblasti igraju protiv Železničara u Pančevu (danas, 16 sati).

Ispostavilo se da je Ljajiću utakmica u drugom planu, pošto se ubio od alkohola sinoć. To je bio povod za svađu i nasilničko ponašanje prema radniku hotela koji je pokušao da ga obuzda. Kako se navodi, Ljajić i još jedno NN lice jutros su po svaku cenu želeli da popiju piće u hotelskom baru, a nakon što im je recepcioner rekao da isti ne radi, usledile su salve uvreda i pretnji.

Zaposleni je pozvao policiju, a Ljajić ni prema njima nije bio ništa bolji. Između ostalog, rekao je službenicima policije da će ih "pobiti kao paščad". Zbog toga mu je određeno zadržavanje od 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

A, ko je Adem Ljajić? Nesporno veliki fudbalski znalac kojem ovo nije prvi skandal. U mladosti se zabavljao i punio novinske stupce zbog veze sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević. On je sada, podsetimo, udata sa fudbalera Milana i reprezentacije Srbije Luku Jovića.

Foto: Starsport

 

Osim toga, pamti se i njegova svađa sa bivšim selektorom Srbije i upokojenom legendom domaćeg fudbala Sinišom Mihajlovićem. Povod je bio taj što je Adem odbio da peva himnu Bože pravde uoči mečeva, a Miha ga je zbog toga odstranio iz nacionalnog tima. To mu nije jedina svađa sa trenerom, pošto je u Italiji imao fizički sukob sa Deliom Rosijem. Kada ga je on izveo iz igre, Ljajić mu je uputio ružne reči, a italijanski stučnjak je nasrnuo na njega.

Inače, Adem stao je na ludi kamen 2022. godine nakon dugogodišnje veze sa nastavnicom likovnog iz Novog Pazara Zubejdom Dazdarević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Solo

18.05.2024 15:38

Nadam se da ce da ga posalju iza resetaka posle tog napada na sluzbeno lice u Hotelu gde je odseo ..