ŠTA KAŽU IGRAČI IZ DOMAĆE SUPERLIGE NA PIKSIJEV POZIV? JEDAN GA PRESPAVAO! Zvezdašu drago zbog DRUGA IZ PARTIZANA!

Autor:

Sport

18.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se potajno nadali.

ŠTA KAŽU IGRAČI IZ DOMAĆE SUPERLIGE NA PIKSIJEV POZIV? JEDAN GA PRESPAVAO! Zvezdašu drago zbog DRUGA IZ PARTIZANA!

Foto: Vlada LUKIĆ

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je širi spisak (35) igrača za Prvenstvo Evrope koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Ono što ga čini posebnim, jeste da se na njemu nalazi čak osam fudbalera koji igraju u domaćem šampionatu. To su: Aleksandar Jovanović (Partizan), Uroš Spajić (Crvena zvezda), Nemanja Stojić (TSC), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Samed Baždar (Partizan), Aleksandar Ćirković (TSC), Matija Gluščević (Radnički 1923) i Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Republika

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je nakon poziva da ga je potajno očekivao.

- Iskreno, lagao bih kada bi rekao da se nisam uopšte nadao. Poslednji put sam bio na spisku za Portugal, za onu ludu utakmicu u Lisabonu. Kasnije se desila povreda i jako težak period za mene. I kada sam se vratio na teren, mučio sam se da uhvatim pravi ritam. Bilo je tu mnogo uspona i padova. Bio sam svestan da sam daleko od potrebnog nivoa, poručio je za Mozzart Sport Uroš Spajić.

Potom je čestitao i svom drugu iz rivalskog tabora, golmanu Partizana Aleksandru Jovanoviću.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

- Ljudi ovde malo potcenjuju našu ligu. Sada da ne ulazim u problematiku. Ja vam tvrdim, sa ovim mojim iskustvom, da ovde ima ozbiljnog kvaliteta. Posebno u timovima koji igraju sada u plej-ofu. Još kada bi se igrao fudbal u boljim uslovima... Drago mi je što je selektor to prepoznao. Drago mi je posebno zbog mog druga Ace Jovanovića. On jeste iz redova večitog rivala, ali je ovu sezonu branio fenomenalno. Sećate se da sam na Areni poručio da mu želim povratak u reprezentaciju - dodao je defanzivac.

A, u stilu Nikole Jokića, za isti portal govorio je debitant u nacionalnom timu i igrač TSC Nemanja Stojić.

- Juče smo igrali utakmicu, došli kasno. Rešio sam da malo odmorim tokom popodneva. Ustajem, vidim 1000 poruka. Svi čestitaju, raduju se. Eto, i vi ste me uhvatili pospanog, ali mnogo lepe vesti. Možda sam se potajno i nadao da do ovog može da dođe - rekao je Stojić.

Za TV Arena sport pričao je igrač kragujevačkog Radničkog Matija Gluščević.

Republika

Foto: Starsport

Matija Gluščević

- Srećan sam zbog poziva. Iznenađen! Malo, donekle, mada i ne toliko. Znam da me je selektor Stojković gledao nedavno, a pre nekoliko meseci je rekao i par pohvalih rečenica na moj račun. Negde sam u "malom mozgu" očekivao da ću se naći na ovom spisku. Zahvalan sam zaista selektoru Stojkoviću što mi je ukazao takvu čast, kao i ljudima iz FSS i svima koji su me podržavali u Radničkom 1923. Iskreno nemam tremu, malo sam čudan po tom pitanju. Drago mi je što ću trenirati sa takvim igračima, kao što su Mitrović, Tadić... Biće to prilika i da nešto novo naučim od njih. Iskreno, radujem se što ću deliti teren sa takvim asovima - rekao je mladi fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading