ŠOKANTNO: Borac skinuo šorts i pokazao zadnjicu publici posle pobede! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim nikada nije dosadno.

ŠOKANTNO: Borac skinuo šorts i pokazao zadnjicu publici posle pobede! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/UFC Europe

UFC Fight Night je održan u noći između subote i nedelje, a glavni događaj večeri bio je meč između Derika Luisa i Rodriga Našimenta.

Derik Luis, poznat po tome što ima najviše nokauta u UFC borbama, uspeo je da savlada Našimenta u početku treće runde, nakon čega je sudija prekinuo meč. Nakon borbe, dok je protivniku ukazivana medicinska pomoć, Luis je izazvao pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem. Naime, on je isplazio jezik protivniku, a potom skinuo šorts i počeo da ga koristi kako bi "ohladio" protivnika koji je bio onesvešćen.

"Predstavi" tu nije bio kraj, pošto je bolser odlučio da skine i donji veš, pokazujući zadnjicu publicu, istovremeno dodatno provocirajući protivnika.

 

 

Ovaj incident izazvao je različite reakcije u javnosti, a Luis je komentarisao svoje ponašanje na svoj uobičajeno provokativan način. On je izjavio:

- Hvala Sent Luisu što sam vam mogao pokazati zadnjicu. Nisam želeo da dopustim da me neki taksista iz Brazila pobedi. Do večeras nisam nikad čuo za njega.

Takođe, Luis je najavio svoj povlačenje iz sveta borilačkih veština, ističući:

- Prestar sam za ovo sr*nje. Skoro 40 mi je, znaš li koliko je teško ovo raditi? Razmisliću o svemu.

Kakva će sudbina Derika Luisa biti i da li će snositi konsekvence za navedeo ponašanje, ostaje da se vidi. Ipak, čini se da je aktivnoj karijeri borca koji ima najviše nokauta u UFC borbama, došao kraj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading