OVAKVOG GA NIKADA NISMO VIDELI: Mesi besan kao ris - ZABRANILI mu da se vrati na teren! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo.

OVAKVOG GA NIKADA NISMO VIDELI: Mesi besan kao ris - ZABRANILI mu da se vrati na teren! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Fudbaleri Inter Majamija su na gostovanju u Montrealu uspeli da ostvare neverovatan preokret i pobede rezultatom 3:2, nakon što su gubili 2:0. Golovima Rohasa, Suareza i Kremačija, ekipa je uspela da osvoji tri boda i nastavi sa sjajnim rezultatima u ovoj sezoni.

Međutim, utakmica je ostala u senci događaja čiji je glavni akter bio slavni Argentinac Lionel Mesi.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, doživeo je neprijatnos tokom utakmice. Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, bio je primoran da napusti teren, a kada je želeo da se vrati u igru, glavni sudija meča mu to nije dozvolio.

Naime, MLS liga je uvela pravilo po kojem fudbaler nakon ukazane lekarske pomoći nema pravo da se vrati u igru u naredna dva minuta, a sve je učinjeno kako ekipe ne bi "krale vreme" izležavanjem na terenu,. Očigledno uznemiren, Mesi je jasno pokazao svoje nezadovoljstvo ovim pravilom, što je dodatno začinilo ovaj meč.

 

 

- Sa ovakvim pravilom svi gube - uputio je oštre reči slavni fudbaler.

Pre dolaska Lionela Mesija, Inter Majami nije bio među najboljim ekipama u MLS ligi. Međutim, ove sezone su uspeli da se popnu na vrh tabele sa 27 bodova, tri više od Sinsinatija i sedam više od Njujork Red Bula. Luis Suarez se istakao kao najbolji strelac lige sa 11 golova, dok Mesi ima 10 golova i impresivnih 13 asistencija, što je pokazatelj da su promene u ekipi donele značajan napredak.

Ova pobeda i Mesi-ova reakcija na pravilo o medicinskoj pomoći dodatno su istakli zanimljivosti ove utakmice i pokazali koliko emocije igraju važnu ulogu u sportu. Inter Majami nastavlja da iznenađuje svojim igrama i pokazuje da su sposobni za velike stvari u aktuelnoj sezoni MLS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading