OTKLONJENE SU SVE SUMNJE: Šampion odbio unosnu ponudu - iskusni centar još tri godine ostaje stanovnik prestonice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je rešio važno pitanje.

OTKLONJENE SU SVE SUMNJE: Šampion odbio unosnu ponudu - iskusni centar još tri godine ostaje stanovnik prestonice!

Foto: Starsport

Alen Smailagić protiv Reala

Iskusni centar Valter Tavares odlučio je da ne menja klub i da karijeru nastavi u Real Madridu.

Kako prenosi pouzdani Ramon Alvarez de Mon, španska ekipa je sa centrom potpisala ugovor na tri godine. Očito je sada da do saradnje Dubaija i Tavaresa nije došlo, iako se o tome naveliko pisalo. Naime, pre nekoliko meseci su španski mediji preneli da bi Dubai voleo da u svojim redovima vidi košarkaša sa Zelenortskih Ostrva.

Tad se pričalo da je Dubai bio spreman da izdvoji vrtoglavih osam miliona za usluge najdominantnijeg centra u Evroligi. Međutim, Tavares je odlučio da ostane u Real Madridu, čiji je član od 2017. godine. Prethodno je od 2009. do 2015. igrao za Gran Kanariju, dok je u NBA ligi odigrao svega 13 utakmica.

U tekućoj sezoni Tavares prosečno beleži 9,6 poena, 6,6 skokova, 1,5 asistenciju i 1,5 rampu. Ovaj statistički učinak svakako doprinosi odluci kluba iz španske prestonice da produži saradnju sa ovim možda u ovom momentu i najdominantnijim centrom na evropskom kontinentu.

Foto: Euroleague

Ostaje stanovnik španske prestonice - Vlter Tavares

 

Valter "Edi" Tavares je pokazao izuzetan talenat od dolaska u Real Madrid 2017. godine. Rođen na Zelenortskim Ostrvima, Tavares je postao ključni igrač u ekipi, a njegove impresivne igre na terenu su privukle pažnju kako evropskih tako i NBA klubova.

Nastavak saradnje sa Tavaresom predstavlja važan korak za Real Madrid, jer će im ovaj visoki centar pružiti stabilnost u odbrani i biti ključni faktor u njihovim budućim takmičarskim ambicijama. Produženje ugovora sa Tavaresom do 2028. godine jasno pokazuje da Real Madrid veruje u njegovu sposobnost da doprinese uspesima kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading