INCIDENT U KANADI: Golman Toronta kao RAZJARENI BIK, glavom udario SRBINA! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj događaj izazvao je burne reakcije.

INCIDENT U KANADI: Golman Toronta kao RAZJARENI BIK, glavom udario SRBINA! (VIDEO)

Foto: Printksrin

Nakon uzbudljive pobede Njujork Sitija nad Torontom (3:2), umesto sportskog slavlja, na terenu je izbio skandalozan incident koji je šokirao sve prisutne. Glavni akteri ovog nemilog događaja su bili golman domaćih Šon Džonson i defanzivac Njujork Sitija Strahinja Tanasijević. Na snimcima se jasno vidi kako je Džonson nasrnuo na bivšeg igrača Rada, Čukaričkog i subotičkog Spartaka, a ovaj incident je izazvao uznemirenost među igračima i navijačima.

Nakon meča, umesto čestitanja i fer pleja, na terenu se desio niz kontroverznih trenutaka koji su bacili senku na sportski događaj. Golman Šon Džonson, inače nekadašnji član Njujork Sitija, upustio se u fizički okršaj sa defanzivcem Njujork Sitija Strahinjom Tanasijevićem.

 

 


Uz ovaj fizički okršaj na terenu, na snimcima se takođe vidi i trener Toronta Džon Herdman kako nasrće na trenera Njujork Sitija Nika Kušinga. Srećom, uspeli su odmah da ih razdvoje pre nego što je situacija eskalirala dalje. Ovi događaji su izazvali burne reakcije među navijačima i sportskom javnošću, ostavljajući gorak ukus posle inače uzbudljive utakmice.

Ovakvi incidenti na sportskim događajima narušavaju suštinu fer pleja i takmičenja, ostavljajući pečat negativnosti i razočaranja među ljubiteljima fudbala. Nadamo se da će ovakvi događaji biti izuzetak, a ne pravilo, te da će se sportski duh i poštovanje vratiti na vrh liste prioriteta u profesionalnom fudbalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading