FUDBALER RADNIKA SE SRUŠIO USRED UTAKMICE! Bez svesti završio na zemlji - HITNO PREBAČEN u bolnicu!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk na stadionu.

FUDBALER RADNIKA SE SRUŠIO USRED UTAKMICE! Bez svesti završio na zemlji - HITNO PREBAČEN u bolnicu!

Foto: Tanjug/AP

U 25. kolu Prve lige Federacije BiH, ekipa Radnika iz Hadžića uspela je da savlada OFK Gradinu rezultatom 1:0, zahvaljujući pogotku Amara Jašarevića u 57. minutu susreta. Međutim, radost zbog pobede zasenila je nezgoda koja se dogodila u finišu meča.

Naime, defanzivac Radnika, Marcelo Kurevija, neočekivano se srušio na teren i izgubio svest, izazivajući zabrinutost među igračima i navijačima. Srećom, medicinski tim je brzo reagovao i pružio mu neophodnu pomoć. Kurevija je nakon toga prevezen u bolnicu radi dodatnih pregleda. Srećom, pregled glave je pokazao da je sve u redu, pružajući olakšanje svima uključenima u ovaj nezgodni incident.

Ovaj događaj je još jednom istakao važnost prisustva medicinskog tima na sportskim događajima i brze reakcije u slučaju nezgoda ili povreda.

Pogodak Amara Jašarevića u 57. minutu susreta bio je ključni trenutak utakmice, obezbeđujući Radniku važna tri boda. Jašarević je pokazao izuzetnu snalažljivost i preciznost u završnici, čime je doneo radost svojoj ekipi i navijačima.

Ova pobeda značajna je za ekipu Radnika iz Hadžića jer ih održava u trci za viši plasman u ligi. Tim iz Hadžića pokazuje stabilnu formu i upornost u ostvarivanju svojih sportskih ciljeva, te se sa nestrpljenjem očekuje nastavak takmičenja.

Ukupno gledano, susret između Radnika i OFK Gradine bio je pun uzbuđenja i neizvesnosti, a i pored nezgode koja se dogodila, ekipa Radnika uspela je da slavi zahvaljujući odličnoj igri i podršci svojih navijača. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice i razvoj situacije u Prvoj ligi Federacije BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading