MATORA ZAVRŠILA KOD DOKTORA PRED "ELITU": Nije više mogla da izdrži, hitno morala da se javi!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora završila kod doktora pred ,,Elitu"!

MATORA ZAVRŠILA KOD DOKTORA PRED "ELITU": Nije više mogla da izdrži, hitno morala da se javi!

Foto: ST/Nikola Mutić

Jovana Tomić Matora završila je ko doktora pre odlaska u Šimanovce. Naime, na Instagram profilu Matora je podelila delić atmosfere da je pre ulaska u ,,Elitu" posetila kozmetički salon, u kom su joj odradili tretman za lice, kako bi bila što svežija, ali i da joj koža bude sjajna i čista. 

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora Instagram

 

Podsetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se javno pohvalile pripremama za Elitu, a kako nisu u karantinu, imaju vremena da se pozdrave sa porodicom i prijateljima, a mnogi smatraju da će ovo biti najteži test za njihov brak.

Anita je sa pratiocima na Instagramu podelila kako teku pripreme, a potpuno je sigurna u Matorinu ljubav i ne strahuje za njihov brak, te su obe veoma uzbuđene što će se naći na istom mestu, gde su se upoznale i započele romansu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

02.09.2023 15:19

Kako teku pripreme!? Ždere, samo ždere i opet ždere... Ketering stalno zvoni na vrata i kod komšija traže zgradu gde "Mladenci" žive. Partnerka joj non stop trči u radnju... Žive u mom komšiluku a baka Linka nas snabdeva dodatnim informacijama. I onako X noge su se od težine kolenima sastavili sa zemljom. Više se valja nego što hoda.