OTKRIVAMO DETALJE GALA ISPRAĆAJA ALEKSANDRA POŽGAJA U ELITU: Okupile se brojne kolege, za buduće cimere političar imao jednu poruku!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj otkrio je da su ga prijatelji pratili kao da odlazi u vojsku!

OTKRIVAMO DETALJE GALA ISPRAĆAJA ALEKSANDRA POŽGAJA U ELITU: Okupile se brojne kolege, za buduće cimere političar imao jednu poruku!

Foto: ATA Images

Budući takmičar Elite i bivši političar, Aleksandar Požgaj, večeras će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a kako je i sam izjavio, potpuno je spreman za ono što sledi i uopšte se ne plaši da ga nešto može poremetiti.

Samo za portal Republike, Požgaj je otkrio kako su ga porodica i prijatelji ispratili u rijaliti, koji traje deset meseci, a po svemu sudeći, oni veruju da će ostati do samog kraja, te su se pobrinuli da ispraćaj bude nezaboravan:

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Požgaj

 

- Nema treme, nema suza, spreman sam!  - rekao je Požgaj na samom početku, pa otkrio šta su mu najbliži priredili:

- U Bogaticu mi Prave ispraćaj u Zadrugu, od ponedeljka su me pratili u Crnoj Gori, od srede do petka  iz Bosne i Hercegovine, a u utorak sa Kosova i Metohije. Organizovali moji prijatelji i da me isprate do pobede. Napravili su mi lep ispraćaj iz politike, fudbala, privrede, turizma, okupili se moji prijatelji da me isprate prvi - rekao je Požgaj za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading