ANGELINA DOBILA PITANJE O OLIMPIJSKIM IGRAMA, NJEN ODGOVOR ĆE VAS NASMEJATI: Evo šta je Topićeva poručila!

Autor:

Sport

09.06.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za Angelinu!

ANGELINA DOBILA PITANJE O OLIMPIJSKIM IGRAMA, NJEN ODGOVOR ĆE VAS NASMEJATI: Evo šta je Topićeva poručila!

Foto: Tanjug/AP

Srpska atletičarka Angelina Topić je još jednom pokazala svoj talenat osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini skok uvis. Ovaj uspeh dolazi nakon osvajanja bronze pre dve godine u Minhenu, što jasno ukazuje na njen kontinuirani napredak u karijeri.

Nakon osvajanja medalje, Angelina je izjavila da je bez teksta i da joj je potrebno vreme da slegne utisci. Izrazila je svoje zadovoljstvo i olakšanje zbog postignutog rezultata, ističući da je ovo prvi put da je ostvarila odličan rezultat na tako velikom takmičenju.

- Ja kao i uvek - bez teksta! Treba još malo vremena da se slegnu utisci, ali presrećna sam, prezadovoljna sam. Osećam i olakšanje, ali najviše zadovoljstvo. Prvi put sam uspela da, po nekim mojim standardima, ostvarim odličan rezultat na velikom prvenstvu. Jako mi je drago što se to desilo sada, jer prvenstva Evrope imaju posebno mesto u mom srcu. Prvu veliku medalju sam osvojila pre dve godine u Minhenu. Drago mi je i više od toga - istakla je Topićeva za RTS.

Uslovi takmičenja nisu bili idealni, ali je Angelina uspela da ih prevaziđe zahvaljujući svojoj mentalnoj snazi.

- Zaletište stvarno sjajno, i sam stadion, atmosfera... Morali smo da imamo čvrstu glavu danas, jer uslovi nisu bili savršeni za skakače. Bilo je toplo, nije bilo vetra, a onda nas je na pola takmičenja presekla kiša. Sigurno da je to mnogima pravilo problem, i meni. Ali onaj koji je bio najjači mentalno je ostvario i najbolje rezultate - rekla je srpska atletičarka.

Potom je dobila pitanje o Olimpijskim igrama, a njen odgovor će vas nasmejati.

- Bez komentara sam. Idem da spavam i jedem, videćemo sutra - poručila je Angelina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading